Evert Santegoeds schrikt van Borsato-uitspraken Yvonne: ‘Wacht!’

Evert Santegoeds vindt de nieuwste uitlatingen van Yvonne Coldeweijer over de in opspraak geraakte Marco Borsato wel héél erg pittig. “Ze gaat helemaal los, maar wácht nou!”

Marco Borsato, Evert Santegoeds en Yvonne Coldeweijer © SBS, RTL

Yvonne Coldeweijer is echt snoeihard voor Marco Borsato. Het feit dat de zanger nu zo’n dikke buik heeft komt volgens haar door ‘doodsangst’, omdat hij volgens haar gewoon keihard schuldig is aan seksueel misbruik. En ze laat dat weten in niet mis te verstane bewoordingen: “Je ziet het gewoon. Vuile viezerik!”

‘Ze gaat los!’

Dit is allemaal wel héél stevig, zegt Privé-baas Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé. “Hij moet eerst maar even zijn onschuld gaan aantonen. Hij moet goed die rechtszaak door zien te komen en dat wordt er allemaal niet makkelijker op. Ik lees vandaag ook weer dingen dat ik denk… Yvonne Cóldeweijer gaat er weer helemaal op los.”

“Dan denk ik: wacht het nou ook af, dat doet hij ook. Het feit dat hij niets ontkent wil niet zeggen dat hij niets wíl ontkennen, maar het is een tactiek van zijn advocaten om het op deze manier te doen en de strijd aan te gaan in de rechtszaal en nergens anders.”

Geen interview

Marco wil nog altijd geen interview geven, aldus Evert. “Ik vraag regelmatig of Marco ergens wat gaat vertellen – het liefst bij mij – maar dat wordt altijd vriendelijk maar beslist afgewezen.”

Co-host Jordi Versteegden: “Dat is ergens wel jammer, want heel Nederland en ook Yvonne Coldeweijer vormen langzaam wel een beeld van: zou hij het dan tóch gedaan hebben?

Evert: “Ja, dat is natuurlijk omdat in het begin niemand wist dat het zó ontzettend lang zou gaan duren. Maar ja, dat is een tactiek waarvoor gekozen is en ik geloof niet dat die wordt bijgesteld.”

In de clinch

Yvonne en Evert liggen al langere tijd in de clinch over het onderwerp-Borsato. De Privé-baas wist al veel langer van het vermeende misbruik, namelijk al ruim anderhalf jaar voordat het uitkwam. Hij heeft het lang onder de pet gehouden.

De bladenmaker is regelmatig gestraft voor het bagatelliseren van de kwestie. Ook door Yvonne: “Ik weet niet hoe Evert in z’n botte harses haalt om dit zo te brengen. Dit is niet de waarheid!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen