Yvonne roept Özcan Akyol tot de orde: ‘Dit is géén vage roddel!’

Yvonne Coldeweijer ergert zich eraan dat Özcan Akyol de kwestie-Theo Maassen bagatelliseert. “Eus doet alsof het huiselijk geweld maar een soort van vage roddel is”, zegt ze geprikkeld.

Özcan Akyol en Yvonne Coldeweijer © RTL, SBS

Johan Derksen stelt dat Özcan Akyol wel héél erg bezig is met het pleasen van Suzanne Kunzeler, de baas van BnnVara. Niet alleen blijkt zij degene te zijn die hem het filmpje van Matthijs van Nieuwkerk heeft laten zien, maar ook schaart hij zich wel heel erg achter haar besluit om gewoon vast te houden aan de in opspraak geraakte Theo Maassen.

Pissig op Eus

De bagatelliserende houding van Eus over de kwestie-Theo Maassen maakt de klokkenluider in de zaak woest, en dat kan Yvonne Coldeweijer wel begrijpen. De juicekoningin publiceerde enige tijd geleden de onthullende chatgesprekken met de vrouw van Theo. Het is volgens critici moreel verwerpelijk dat de baas van BnnVara daarbij wegkijkt.

Yvonne neemt het Eus ook kwalijk. “Ik vind het heel gek dat er door die Suzanne Kunzeler en die Eus wordt gedaan alsof het huiselijk geweld maar een soort van vage roddel is. Het is gewoon best wel zwart-op-wit. Ik heb zelfs het gesprek nog gepost, dus Eus, beweer je dat dit gesprek geveinsd is dan? Dat vind ik niet. Het ziet er wel heel plausibel uit.”

Privézaak

BnnVara roept steeds dat het een privézaak is. Yvonne getergd in haar podcast De Juice Show: “Wat is dat nou? Als jij een pedo bent privé lig je er toch ook uit, neem ik aan?”

Co-host Mark Koster: “Volgens mij was dat van Thijs Römer ook in z’n privétijd. Dat deed hij niet toen hij op de filmset stond. Dat is dus heel raar.”

Van de buis

De NPO heeft BnnVara nu overruled en de nieuwe programmaserie van Theo gedegradeerd naar de late avond. “Het is een struggle, hè? Van: moet je zo iemand nou van de buis halen of niet? Peter Gillis heeft het ook lang volgehouden, maar Marco was meteen gebonjourd en platen van de muur.”

Ze steunt de degradatie van Theo: “Ja, heel goed dat ze het toch doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen