‘Marco Borsato-buik komt door doodsangst, hij wéét wat er komt’

De dikke buik van Marco Borsato is veroorzaakt door ‘doodsangst’, stelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Het is vreten van de stress. Hij weet wat hij gedaan heeft. Vuile viezerik.”

Marco Borsato © RTL

De paparazzifoto’s waarop we Marco Borsato met een gigantische buik over straat zien lopen heeft behoorlijk wat losgemaakt. We hoorden op televisie dat het zo sneu is voor de zanger, omdat hij zo’n stress zou hebben van de misbruikzaak waar hij in verstrikt is geraakt. Yvonne Coldeweijer beaamt dat. Sterker nog: hij is volgens haar doodsbang.

Marco vs Danny

Yvonne wijst er in haar podcast De Juice Show op dat Marco nog nooit met veel bombarie ontkend heeft, zoals bijvoorbeeld Danny de Munk dat deed. “Een reactie zoals die van Danny de Munk pleit ervoor dat hij oprecht denkt dat hij niets fout heeft gedaan. Dat ga ik even zo verwoorden, omdat ik ook een andere kant ken, maar goed.”

Ze vervolgt: “Ik denk dat Danny de Munk oprecht voor zichzelf is opgekomen met een puurheid van: ik geloof niet dat ik dat heb gedaan, ik denk daar niet zo over, dus ik strijd ervoor, heel openlijk, om niet gecanceld te worden. Dat vind ik enigszins betrouwbaar. Wat Marco doet vind ik niet betrouwbaar. Ik vind dat gek.”

Aan het licht

Nou ja, vervolgt Yvonne… “Ik wéét natuurlijk dat het waar is wat er gebeurd is en dat gaat nog aan het licht komen. Als luisteraars twijfelen, dan zouden ze het moeten weten aan de hand van dat hij gewoon weg is. Hij is verdwenen. Je gaat strijden als iets niet waar is. Als ik jou beschuldig van iets dat niet waar is, dan sta jij hier op de tafel en de barricade hoor.”

Het is duidelijk dat Marco helemaal niet kán ontkennen, vervolgt ze. “Stel dat hij had geroepen: ‘Jongens, wat ís dit?! Het is niet waar! Deze mensen liegen!’, en hij had in elk programma dat gezegd, dan had hij nu nog steeds kunnen zingen. Het is best wel een ding dat ik nu zeg, maar ik denk het oprecht. Hij heeft zichzelf gewoon laten cancelen ook.”

Doodsangst

Waarom Marco nu zo dik is? “Het is doodsangst. Het is vreten van de stress. Hij weet wel welk deel naar buiten gaat komen. Hij weet dat wel wat hij gedaan heeft. Marco weet dat er iets naar buiten gaat komen. Ik denk dat het is van: straks gaat iedereen dat ene deeltje horen waar ik niet zo heel trots op ben.”

Er is op roddelsites wat ophef ontstaan over een backstagefoto van Marco en Ali B die een jong meisje op de wang kussen. “Op elke foto die je ziet van Marco en The Voice Kids staat hij altijd met zijn hand net iets te laag, net iets te dichtbij, net iets te close. Net iets te. Snap je? Hij kan toch een pervert zijn?”, aldus Yvonne.

Stijve

Yvonne vindt Marco héél bedenkelijk. “Deze gozer heeft echt… Je ziet het gewoon. Vuile viezerik. Loop je daar rond met een stijve ofzo? De hele tijd aan het azen, aan het jagen op close zijn met kinderen of met meisjes. De hele tijd fysiek willen zijn. De hele tijd zo rondlopen met zo’n seksuele energie. Want dat voel ik als ik naar die foto kijk.”

“Het is niet grappig. Het is niet cute. Het geeft mij een vies gevoel. En zo kijk ik naar alle foto’s die van hem met kandidaten zijn gemaakt. Ik krijg er gewoon een vieze vibe van. “

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het inderdaad raar dat Marco Borsato nooit met veel bombarie heeft ontkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen