Maxime Meiland groot fan van Yvonne Coldeweijer: ‘Heel stoer’

Maxime Meiland haalt een wit voetje bij Yvonne Coldeweijer. Het minst geliefde lid van de tv-familie Meiland zegt de juicekoningin he-le-maal geweldig te vinden. “Ze is nergens bang voor.”

Maxime Meiland en Yvonne Coldeweijer © SBS, YouTube

Het is voor BN’ers belangrijk om in een goed blaadje te komen bij Yvonne Coldeweijer, want de juicekoningin is zeer invloedrijk. Een complimentje op zijn tijd helpt daar natuurlijk bij. Maxime Meiland kiest in een interview met Grazia zelfs voor een hele complimentenrégen.

‘Yvonne heel stoer’

Maxime vindt het naar eigen zeggen ‘belangrijk’ dat er types als Yvonne zijn. “Ja, want zij geeft tegenwicht aan de ouderwetse media, die dingen soms bewust niet brengen uit vriendjespolitiek.”

Ah, een beetje waar de familie Meiland ook van profiteert als familievriend Evert Santegoeds aan de desk van Shownieuws zit bijvoorbeeld. Maxime vervolgt: “Yvonne is totaal onafhankelijk; ze heeft met niemand iets te maken en is nergens bang voor. Ik houd wel van die attitude, vind haar heel stoer.”

Niks te vrezen

Yvonne maakt met name gehakt van bekende mannen die vreemdgaan. Terecht, vindt Maxime. “Vreemdgaan is slecht, en als je bekend bent, weet je gewoon dat je het risico loopt dat dit uitkomt. Iedereen is nu bang voor Yvonne, daardoor wordt ze vaak in een slecht daglicht gezet, maar ik denk: als je niks verkeerd doet, heb je ook niks te vrezen, toch?”

Volgens Maxime stuurt Yvonne ook wel eens berichten naar haar door om te checken of het klopt, zoals vorig jaar, toen juicekanaal Juice Channel schreef dat ze in financiële nood zat omdat ze haar auto had verkocht.

‘Vind ik heel fijn’

Yvonne heeft volgens Maxime goed contact met haar. “‘Meid, dit is toch helemaal niet waar?’, stuurde Yvonne me, waarop ik reageerde: ‘Nee hoor, ik heb gewoon een nieuwe auto gekocht.’ En dat plaatst ze dan om het recht te zetten, wat ik heel fijn vind.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen