Onsmakelijk: Cornald Maas verschijnt op tv met snotje in neus

Ontzettend onsmakelijk: Cornald Maas is gisterenavond met een snotje in zijn neus verschenen op de landelijke televisie. Althans, dat hopen de sterren van Shownieuws. “Wij zien alles!”

Cornald Maas © SBS

Cornald Maas is echt de Malle Eppie van de publieke omroep. Die man kunnen we niet meer serieus nemen sinds hij onthulde dat hij zo graag kijkt naar woningbranden. “Het is alleen bij woonhuizen, gek genoeg, niet bij bedrijfspanden. Hoe bang ik ook ben, ik móét ernaartoe. Ik heb foto’s in mijn telefoon van branden waar ik ben gaan kijken.”

Woningbranden

Wat is dit voor een doodenge hobby? Er komen mensen om bij woningbranden. Een hele familiehistorie kan in rook opgaan. Waarom maakt hij daar in vredesnaam foto’s van? “Die bewaar ik. Als ik de hoek omsla van de straat waar de brand is, begint mijn hart heel snel te kloppen. Vervolgens ga ik eindeloos staan turen.”

Woningen die afbranden vindt Cornald bíjna nog leuker dan het Songfestival. “Er was een keer brand in mijn eigen straat, precies op het moment dat de puntentelling van het Nationaal Songfestival bezig was. Toen ben ik in de deuropening gaan staan – heen en weer kijkend tussen die brand en de puntentelling.”

Cornald-snotje

Oftewel: die is niet helemaal honderd. Of wordt hij extern beïnvloed? Cornald verscheen gisterenavond in elk geval in Shownieuws met iets wits onder z’n neus. Oeps. Is hij nou betrapt of is dit iets anders?

Story-baas Guido den Aantrekker stelt de kijker gerust. “Wij constateerden iets wits in de neus van Cornald Maas, maar we zijn ervan overtuigd dat het een snotje was.”

‘Wij zien alles’

Presentatrice Annemarie Brüning sluit zich daarbij aan. “Ja, nee, dat was een snotje.”

Guido: “Dat daar geen misverstand over bestaat.”

Annemarie: “Wat fijn dat je dat inderdaad wel gewoon even benoemt.”

Guido: “Wij zien alles.”

Annemarie: “Ja, precies. Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de verslaggever van Cornald Maas hem had moeten waarschuwen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen