Douwe Bob betrapt door Yvonne: ‘Ligt daar cocaïne op tafel?!

Douwe Bob is betrapt door een spion van Yvonne Coldeweijer. De zanger opende van de week een livestream op Instagram, maar leek te zijn vergeten dat er nog cocaïne op tafel lag.

Douwe Bob © RTL

Het is geen geheim dat Douwe Bob in het verleden veel drugs heeft gebruikt, maar in 2016 gaf hij aan een stuk rustiger te zijn geworden. Hij is tegenwoordig immers ook vader van allerlei kinderen bij verschillende moeders. “De orgies en de cocaïne in kleedkamers zijn ingeruild voor spinaziesap, water en een masseuse.”

‘Is dat nou coke?’

Yvonne Coldeweijer denkt echter dat Douwe Bob inmiddels weer flink aan het snuiven is. Hij opende woensdagavond namelijk een onthullende livestream op Instagram, waar dik 150 mensen naar keken, ínclusief een spion van Yvonne.

Het lijkt erop dat Douwe niet goed heeft opgelet voordat hij de livestream opende, want voor hem ligt namelijk een cocaïne-achtige substantie op tafel. “Is dat nou coke rechts?”, vraagt een kijker.

Vliegensvlug

Het is helder wat hier aan de hand is, aldus Yvonne. “Wat lag daar nou bij Douwe Bob op tafel tijdens zijn live gisteravond? 😂 Nadat het werd opgemerkt door volgers werd de camera vliegensvlug de andere kant op gedraaid.”

Een volger van Yvonne: “Haha 100%. Een vriendin en ik wilden tijdens een avond waar hij optrad met hem op de foto. Zei, of nee, schrééuwde hij: ‘Heb je ook coke?'”

Geïrriteerd

Douwe raakte zes jaar geleden zwaar geïrriteerd toen de Volkskrant hem tijdens een interview vroeg naar cokegebruik. “Ik weet het even niet. Misschien moeten we maar kappen, eigenlijk. Ik heb niet meer zo’n zin in dit interview”, zegt hij op een gegeven moment. Daarna loopt hij weg.

Als hij terugkeert, zegt Douwe: “Laten we het dan niet meer over cocaïne hebben. Laten we gewoon het interview doen, alsjeblieft. Oké? Laten we het gewoon doen.”

Instagram

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Douwe Bob weer aan de cocaïne zit of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen