Catherine Keyl misdraagt zich onder invloed, goede vriend woest

Catherine Keyl heeft zich onder invloed zwaar misdragen tegen een van haar beste vrienden. Hij heeft nu besloten om de vriendschap met de 77-jarige televisiedino te verbreken. “Nooit meer!”

Catherine Keyl © SBS 6

Mensen op leeftijd die uit een andere tijd komen kunnen bij de meeste mensen wel een potje breken; zo zijn ze nu eenmaal grootgebracht. Maar Catherine Keyl (77) maakt het nu wel héél bont. Zij heeft zich tijdens haar ziekbed echt vréselijk misdragen tegen een van haar beste vrienden en hij heeft nu besloten om de vriendschap te beëindigen.

Bedwelmde Catherine

Catherine was eind vorig jaar wekenlang aan bed gekluisterd vanwege een ernstige hernia. Aanvankelijk was er een verkeerde diagnose gesteld, dus dat hielp ook allemaal niet mee. Maar hoe erg je er ook aan toe bent – Catherine wilde zichzelf bijna van kant maken – je moet natuurlijk wel waardering blijven hebben voor je vrienden en familie.

En daar is het een beetje misgegaan bij La Keyl. “Ik heb veel nagedacht, veel gelezen en televisie gekeken. Maar ik weet sommige dingen ook niet meer”, zegt ze in de Story. “Tegen de pijn had ik morfine. Onder invloed daarvan heb ik tegen een goede vriend iets gezegd waardoor hij nu woedend op mij is.”

‘Weet het niet meer’

Wat ze heeft gezegd? Dat weet Catherine niet meer. “Ik weet niet wat ik heb gezegd. Hij wil me niet meer zien. Dat vind ik heel erg. Ik hoop dat het weer goedkomt.”

Catherine hoopt dat de vriendschap zich herstelt voordat ze in een aanleunwoning of verzorgingstehuis moet. “Ik hoop nog heel lang zelfstandig te mogen blijven wonen. In mijn fijne buurt in Naarden waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Dat heb ik ondervonden toen ik door mijn hernia wekenlang an bed gekluisterd was.”

Toch een spuitje

Tijdens haar ziekbed wilde Catherine al een spuitje, maar als ze in aanleunwoning moet? Dan ook. “Ik heb mijn maatregelen genomen voor het moment dat het niet meer gaat. Ik ben een voorstander van euthanasie en mijn huisarts is overal van op de hoogte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Catherine Keyl op non-actief moet worden gezet totdat dit incident is uitgezocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen