Carlo Boszhard gaat pers uitnodigen op zijn bruiloft: ‘Iedereen blij’

Carlo Boszhard wil van zijn huwelijk met Herald Adolfs een heuse mediahappening maken. De presentator is van plan om allerlei pers uit te nodigen. “Dan is iedereen blij.”

Herald Adolfs en Carlo Boszhard © RTL

Voor veel mensen is een bruiloft een intiem moment, maar voor BN’ers is dat heel anders. Die zien het meer als een soort tv-opname. Denk bijvoorbeeld aan het huwelijk van Maxime Meiland, waar gewoon een aflevering van Chateau Meiland van is gemaakt. En ook Carlo Boszhard is niet van plan om zijn huwelijk geruisloos voorbij te laten gaan.

‘Iedereen blij’

Op de vraag of Carlo van plan is om pers uit te nodigen, antwoordt hij in de Weekend: “Ik vind wel dat je iets aan de pers moet geven. Het is altijd voor wat hoort wat, dus op het moment dat wij iets kunnen doen, vind ik dat je dat moet doen. Je kan met de media afspreken om langs te komen, een paar foto’s te maken en dan is iedereen blij.”

Waar gaat dat huwelijk plaatsvinden? Op het parkeerterrein van het Mediapark? “Wij hebben over Italië nagedacht. Het gaat er dan wel anders uitzien. De groep wordt dan kleiner. Wat de planning, het doorhakken van een knoop tegenhoudt, is dat ik soms een heel leuke aanbieding krijg om iets te doen, of je bent al met een programma bezig.”

Dit jaar nog

Het is wel zeker dat Herald en hij gaan trouwen, benadrukt Carlo. “Dit jaar hopen we te trouwen. Herald en ik willen echt dat het dit jaar gebeurt. De twijfel gaat alleen over of we het in de zomer doen of in de winter. De zomer is leuk, maar dan moeten we nu snel zijn met het regelen van alles.”

Hij besluit: “De winter is heel romantisch om te trouwen. Mijn moeder is nu al heel druk bezig met wanneer Herald en ik gaan trouwen en zegt: ‘Moet ik nou een zomerse jurk of een voor de winter?’ Het wordt wel een hele mooie dag, onze trouwdag, want ik vind dat je het leven moet vieren en dat gaan wij zeker doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op de tv-bruiloft van Carlo Boszhard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen