Angela de Jong gaat nieuwe album Gordon niet kopen: ‘Hahaha’

Angela de Jong gaat het nieuwe album van Gordon – de zanger is bezig met een muzikale comeback – niet kopen. Sterker nog: ze vindt alleen het idee al lachwekkend. “Hahaha. Nee.”

Angela de Jong en Gordon © SBS 6

Er zijn weinig mensen aan wie Gordon zó’n hekel heeft als aan Angela de Jong. De twee zaten ooit bijna lijnrecht tegenover elkaar in De Wereld Draait Door om een ruzie uit te vechten, maar hij durfde dat op het aller-, allerlaatste moment toch niet aan. En daarmee heeft hij de Nederlandse bevolking een legendarisch tv-fragment ontnomen.

Fuzz about nothing

Angela zat er toen in haar eentje, maar één ding is nooit veranderd: haar moeizame verstandhouding met Gordon. De mediaredactie van het AD, waar Angela onderdeel van uitmaakt, heeft enige tijd geleden om zo min mogelijk aandacht aan de entertainer besteden en hem in elk geval géén apart artikel meer te gunnen.

Nu Gordon zijn comeback heeft aangekondigd op social media en als zanger, is dat toch gebeurd. En daar is Angela het niet mee eens. “Ik vind het een hoop fuzz about nothing. Die man stopt met zingen, hij gaat weer zingen. Die man stopt met Instagram, hij komt weer terug. Ja, zo is het. Meer is het niet waard”, briest ze in de AD Mediapodcast.

Album kopen?

Collega Manuel Venderbos besluit Angela een plagende vraag te stellen. “Je gaat zijn album niet kopen?”

Angela daarop: “Hahaha. Nee.”

Vervolgens besluit de opiniedraak van het AD om geen wóórd meer te zeggen over Gordon. Die hele comeback verdient het volgens haar om keihard genegeerd te worden.

Boos op Yvonne

Gordon is tegenwoordig niet alleen hartstikke kwaad op Angela, maar ook op Yvonne Coldeweijer. Zij stelt dat Gerard Joling definitief een streep heeft gezet door een hernieuwde samenwerking met Gordon vanwege zijn extreem bizarre interview met Beau van Erven Dorens. Daar zei Gordon echt vreselijke nare dingen over zijn sympathieke ex-vriend.

De uitspraken van Yvonne zijn volgens Gordon ‘totale fokking bullshit‘. En wat Yvonne daarvan vindt? “Gordon zegt wel meer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen