Gordon vlak na terugkeer al woest: ‘Totale fokking b*llshit, Yvonne!’

Gordon is precies een dag terug op Instragram of het dondert alweer. De zanger is woest, ditmaal op Yvonne Coldeweijer, en ontploft in zijn stories: “Totale fokking bullshit!”

Yvonne Coldeweijer en Gordon © RTL

Het is allemaal zó voorspelbaar: Gordon is nog geen etmaal terug op Instagram of hij begint alweer ruzie te maken. De gevallen entertainer haalt keihard uit naar zijn voormalig bondgenoot Yvonne Coldeweijer. De twee zijn met elkaar gebrouilleerd geraakt omdat hij haar te kritisch vond en nu staan ze dus wederom lijnrecht tegenover elkaar.

Seizoen besteld

Yvonne stelt op haar juicekanaal dat Gordon door zijn eigen gedrag een tv-reünie met Gerard Joling is misgelopen. “Ik begin even met een scoopje. In december riep Geer plotseling dat hij zich iets te pittig had uitgelaten over Goor (en zijn verslaving) en dat de deur openstond om in de toekomst wellicht weer eens samen te werken.”

Hele vreemd, vond de juicekoningin dat. “Na jarenlang elkaar in de media afzeiken ineens een hint naar een nieuw seizoen van Geer en Goor? Ik ben fan van het eerste uur, dus ik vond dit nogal een opmerkelijke uitspraak… Ik kreeg weer hoop! 😂 En wat heb ik gehoord… 👀 Dat was ook terecht! Er was een heel seizoen Geer en Goor besteld.”

Bizarre interview

Geer en Goor zouden volgens Yvonne in mei beginnen met draaien. “De voorbereidingen waren al in volle gang! Maar toen kwam Gordon op tv met zijn bizarre interview waarbij hij begon over de zelfdoding van de broer van zijn ex Gavin en suggereerde dat Gavin dan misschien ook wel schizo was. Viel dus heeelemaal verkeerd bij Geer!”

Vervolgens heeft Gerard zich teruggetrokken, aldus Yvonne. “Die liet meteen weten dat hij er geen kracht meer voor had en een nieuw seizoen met Goor niet meer zag zitten! Slaande ruzie weer tussen die twee. 🥲 Ik mocht dit een paar weken geleden nog niet brengen, want er was nog hoop dat Geer zich toch nog zou bedenken. Nope. Mocht niet baten.”

‘Totale bullshit!’

Yvonne stelt dat Geer en Goor daarmee ‘voorgoed verleden tijd’ is. En daar reageert Gordon echt wóest op. Hij kán zo’n juicebericht van Yvonne natuurlijk laten gaan, maar dat doet hij niet. “Totale fokking bullshit!!”, zegt hij woest op Insta.

Privé-baas Evert Santegoeds verbaast zich over deze ontploffing, zegt hij aan de desk van Shownieuws. “Ja, hij zei nog: ‘Ik ga het rustig doen en alleen maar over mijn werk en niet over mijn privéleven, want dat wordt toch allemaal verkeerd uitgelegd.’”

Lariekoek

Denkt Evert dat de informatie van Yvonne klopt? “We hebben Gerard er niet meer over gesproken, maar ik neem aan dat als hij zegt dat het lariekoek is, dat het inderdaad niet klopt, want we krijgen het nergens bevestigd dat het inderdaad zo was dat het allemaal in kannen en kruiken was.”

Hij besluit: “Yvonne heeft op één punt denk ik wel gelijk en dat is dat het totaal van de baan is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Snel weer een Instagram-pauze van Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen