Gordon volgens AD niet relevant genoeg meer voor apart artikel

Gordon is volgens de mediaredactie van het AD niet relevant genoeg meer voor een apart artikel. Ze nemen hem alleen nog mee in de rubriek ‘Showbytes’. “Hij is niet zo relevant meer.”

Gordon © NPO

De relevantie van Gordon is volgens de mediaredactie van het AD dusdanig afgenomen dat ze hem geen apart artikel meer geven voor elke poep of scheet die hij laat. In plaats daarvan nemen ze hem tegenwoordig mee in de rubriek Showbytes. Dat bestaat uit verzamelartikelen van wat BN’ers gedurende de dag allemaal op de socials plaatsen.

Gordon gedegradeerd

De Showbytes-rubriek kenmerkt zich door de rare, willekeurig klinkende koppen, zoals ‘André zweeft na show in Ahoy en Kim-Lian heeft een zware klus achter de rug’, en: ‘Bridget wringt zich in allerlei bochten en Freek toont levensgevaarlijke giftanden’. Daaronder volgt dan een verzameling Insta-fotootjes van de sterren.

Ook Gordon is daarheen gedegradeerd, verklapt mediajournalist Marcus den Blanken in de AD Mediapodcast. Hij doet die onthulling als collega Angela de Jong het kort over André Hazes jr. heeft.

Apart berichtje

Angela merkt dat de ster van André aan het dalen is. “Eigenlijk wordt die jongen dus gewoon volkomen gedefinieerd door zijn verslavingsverleden en zijn familie en niet doordat hij een zanger is. Tragisch. (…) Is André Hazes nog steeds wel iemand die wij een apart berichtje gunnen op de site of niet?”

Collega Marcus daarop: “Nou ja, niet altijd meer.”

Angela: “Want Gordon is natuurlijk ook niet meer genoeg ster om nog ehhh… Die mag alleen nog maar in de Showbytes, heb ik me laten vertellen.”

Niet meer relevant

Marcus bevestigt dat. “Vroeger had je bij Gordon, als hij wat zei… Ja, dan was het eigenlijk wel nieuws, omdat het Gordon was. Maar ja, de laatste jaren, eigenlijk wat eruit komt is dat het niet zo relevant meer, want ja, het is maar Gordon. En dat is bij André Hazes ook een beetje gebeurd.”

Hij vervolgt: “Kijk, dat zijn concert nu uitverkocht was, ja, dat melden we nog, want wij hadden ook gemeld van: hé, VakantieVeilingen en hij gooit zijn kaarten in de uitverkoop. Maar niet alles rond Hazes is nu nog nieuws, dus het wordt wel steeds minder omdat hij gewoon minder relevant wordt.”

Gerecenseerd

André was de afgelopen weken in het nieuws met zijn Ahoy-concert dat maar niet uitverkocht raakte. Angela: “En hebben we het concert eigenlijk nog gerecenseerd?”

Marcus: “Nee.”

Angela: “Ook niet? Dat vonden we ook duidelijk niet interessant genoeg…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Gordon nog relevant genoeg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen