Patty Brard geeft Yolanthe Cabau trap na: ‘Liever naar Nicolette!’

Patty Brard lijkt geen contact meer te hebben gehad met Yolanthe Cabau nadat ze afgelopen weekend zo tegen haar tekeerging op televisie. Ze geeft nu een trap na: “Liever Nicolette!”

Patty Brard, Nicolette van Dam en Yolanthe Cabau © SBS 6, Instagram

Wat fijn dat er ook nog BN’ers zijn die hun ruzies lekker publiekelijk uitvechten – kunnen we er toch een beetje van meegenieten. Patty Brard koos ervoor om afgelopen weekend op televisie de aanval te openen op Yolanthe Cabau. De Shownieuws-diva is door de actrice uitgenodigd op een goededoelenfeest, maar moest voor geheimhouding tekenen.

Liever naar Nicolette

Patty is daar helemaal over de zeik over en heeft die uitnodiging nu weggegooid. Maar ze was gisteren wel bij het jubileumfeest van Nicolette van Dam en haar broer, die in Amsterdam een brasserie runnen. “Ik was er. Ik mocht er zonder iets te tekenen in en ik mag er ook wat over vertellen”, bitcht de 68-jarige tv-ster in Shownieuws.

Het was een drukte van belang; ook veel BN’ers waren van de partij. “Heel bekend Nederland komt eropaf, iedereen gunt het ze ook, het zijn mensen die keihard werken.”

En zelf gunnen al die sterren zichzelf gratis kaartjes voor De Amsterdamse Zomer. Heel fijne wisselwerking.

Keihard aan werk

Waar Yolanthe géén zin heeft in al dat geroddel van Patty en haar Shownieuws-collega’s, zet Nicolette de deuren wagenwijd open voor haar vrienden van de pers. En die handige benadering van Nicolette, en ook van haar man Bas Smit, zorgt over het algemeen voor een poeslieve attitude bij de showkenners van ons land.

Shownieuws-ster Tooske Ragas gaat er ook volledig in mee: “Ik heb ook een poosje in die buurt gewoond en het is een hele gezellige, leuke plek met heerlijke broodjes. Je kunt er superlekker lunchen.”

Hard werken

Volgens Bram Moszkowicz is die brasserie, die een onvoldoende kreeg van de Mediameiden, geweldig. “Ik woon nu elders in het land en ik rij speciaal voor die zaak naar Amsterdam toe wel eens.”

Jeroen van der Boom vindt dat Nederland meer respect moet hebben voor Nicolette: “We zien altijd de presentatie-Postcode Loterij-kant van Nicolette, maar mensen moesten eens weten dat zij regelmatig – vooral haar broer ook, in de zaak – keihard aan het werk is. En dat wordt best wel eens vergeten.”

Feestje

Hoe dan ook: Nicolette en Bas hebben zichzelf weer flink laten feliciteren. “Zeker, zo zijn we. Dat weten jullie inmiddels denk ik wel. Wij vieren wat we vieren kunnen, toch, Bassie?”, aldus Niccie.

Wat een feestnummers zijn het toch ook. Hoera!

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen