Victor Vlam ontzettend hard gebasht in VI: ‘Er klopt echt niks van!’

Victor Vlam, het mannelijke equivalent van Angela de Jong, is ontzettend hard gebasht door de mannen van Vandaag Inside. Zij vinden hem niet deskundig genoeg. “Er klopt niks van!”

Victor Vlam en Johan Derksen © RTL, SBS

Tv-kenners die een mening spuien over Vandaag Inside komen er over het algemeen niet goed van af bij de heren aan tafel. Rob Goossens is er ‘gewetenloos‘ genoemd, van Tina Nijkamp worden ze ‘moe‘ en nu is Victor Vlam aan de beurt. Juist op het moment dat hij qua pr een flinke groeispurt maakt en ook regelmatig ten tonele verschijnt in RTL Boulevard.

Klinkklare onzin

Johan Derksen ergert zich aan Victor, die bekend werd als Amerikakenner, maar nu vooral het nieuws haalt als tv-kenner. “Ik erger me ook zo… Als je even op internet kijkt en wat dingen leest enzo, het nieuws, dan lees ik altijd over Victor Vlam. Victor Vlam, of niet? Dat is een zelfbenoemde mediakenner, maar die slaat alleen maar onzin uit.”

Waar slaat Johan zo op aan? Hij vervolgt in Vandaag Inside: “Hij blijft dag in dag uit melden dat John de Mol zich bemoeit met de gasten aan tafel, dat hij linkse gasten zou willen en daarom zat mevrouw Marijnissen bij De Oranjewinter en Pechtold ook. Dat is klinkklare onzin.”

Linksere koers

Victor stelt dat John de Mol er als zendereigenaar baat bij heeft om zoveel mogelijk mensen te bereiken en dat hij SBS 6 daarom niet té rechts-populistisch te hebben. Klinkt plausibel, maar de stelling dat John daarom ook invloed moet hebben uitgeoefend op de gastenlijst van de Hélène Hendriks-show De Oranjewinter is volgens Johan bullsh*t.

Johan: “Die De Mol mag van mij overal de schuld van krijgen hoor, daar hoeven we geen medelijden mee te hebben, maar het is gewoon onjuist. Die man heeft zich nog nooit met één gast aan tafel…”

Waakvlammetje

Albert Verlinde onderbreekt Johan, omdat hij zich kennelijk ook al ergert aan Victor. “Die roept van alles!” Ja, daar heeft Albert geen last van… “Hij is ook heel klein. Heb je hem wel eens gezien, Victor Vlam? Het is eerder een vlammetje! Hij is heel klein! Een waakvlammetje! Het is echt vreselijk.”

Raymond Mens, die zijn huidige Talpa-contract te danken heeft aan Victor, vervolgens vanaf de barkruk: “Mag ik even inbreken? Met kleine mannen is niks mis, wil ik even zeggen.”

Wilfred: “Maar wel als ze een grote mond hebben natuurlijk!”

‘Roept van alles’

Wat vindt Albert precies van Victor? “Hij zit alles te roepen iedere dag, hij denkt dat hij alles weet en waarom? Omdat hij hoopt dat mensen naar zijn podcast gaan luisteren.”

Nou, zeg, meent Albert dat nou? Werkt dat zo?!?! Zou VI dat ook doen, dat ze dingen roepen in de hoop dat er mensen gaan kijken? Wat een revelatie!

Johan: “Hij is er nog heel tevreden mee ook.”

Wilfred: “Het is hem ook nog gelukt nu, want we zitten erover te l*llen.”

En dát is natuurlijk een hele eer, wil Wilfred zeggen.

‘Het is niet zo!’

Johan diskwalificeert Victor. “Het is gewoon onjuiste, verkeerde informatie. Het is niet zo.”

Albert: “Hij heeft bij Shownieuws gezeten en daar is hij uit gezet. Wie weet heeft hij sindsdien een soort trauma richting John de Mol ofzo. (…) Hij roept van alles.”

Wilfred: “Ja, maar het klopt vaak niet. Nee, nou ja, dat kan gebeuren.”

Wat zegt Victor?

Wat Victor erop te zeggen heeft? “Ik ben 1 meter 80. Zo klein is dat toch niet? 😂”, schrijft hij op X.

Journalisten hebben overigens meer waardering voor Victor en zijn collega Lars Duursma, die samen de bekende podcast De Communicado’s maken. “De mannen geven een prima analyse in de podcast”, zegt Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn bijvoorbeeld over hun Khalid Kasem-theorie.

“Helemaal mee eens”, aldus onderzoeksjournalist Ton F. van Dijk daarop.

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen