Noa Vahle krijgt nu ook al kritiek van Hélène Hendriks: ‘Niet handig’

Noa Vahle wordt nu ook al aangevallen door haar eigen mentor Hélène Hendriks. Ze vindt het onhandig dat de dochter van Linda de Mol juist in het blad van haar moeder is leeggelopen.

Noa Vahle en Hélène Hendriks © Instagram, SBS

De mannen van Vandaag Inside prezen haar aanvankelijk de hemel in, maar nu ze zich steeds meer als een typische BN’er gedraagt – inclusief alle bijbehorende Instagram-fotootjes – stelt Noa Vahle toch een beetje teleur. De dochter van Linda de Mol is ongewoon hard aangevallen door Johan Derksen, die vindt dat ze heel erg klef bezig is.

Gecontroleerde pers

Noa afficheert zich plotseling echt héél erg als de dochter van Linda. Ze is het boegbeeld geworden van de foundation van haar moeder, heeft een groot interview gegeven aan het blad van haar moeder en zat op oudejaarsavond in de tv-show van haar moeder. Kritiek over nepotisme? Daar stak Noa gisteren nog haar middelvinger tegen op.

Maar die kritiek van Johan is toch hartstikke terecht? Het is toch zwak dat Noa het mediabeleid van haar moeder volgt en alleen maar met gecontroleerde pers praat? En dan ging Noa in dat blad van haar moeder ook nog eens uitgebreid klagen over hoe haar moeder is ‘kapotgemaakt‘ door de ongecontroleerde pers.

Hélène kritisch

Zelfs mentor Hélène Hendriks kan er niet onderuit: dat is gewoon niet handig, vindt ze. “Ze had misschien in een ander blad haar verhaal kunnen doen, juist om de schijn te voorkomen”, zegt de presentatrice in De Telegraaf, om daar nog wel aan toe te voegen: “Aan de andere kant vind ik het ook sterk dat ze haar eigen keuzes maakt.”

Wat vindt Hélène ervan dat Johan zich nu zo kritisch uitlaat over Noa? “Het is mooi om te zien dat Johan haar niet beschermt. Hij spaart niemand, dus ook haar niet. Blijkbaar vindt hij Noa sterk genoeg om deze kritiek te kunnen dragen. En zij kan dit dragen.”

Zonder Pauw

Al met al wordt vaak genoeg duidelijk dat Noa voor het echte werk nog een maatje te klein is. En dat terwijl Hélène behoorlijk lekker op dreef is. Ze is vanaf vanavond weer te zien met haar eigen talkshow, ditmaal onder de naam De Oranjewinter. Twee weekjes maar. “Ik heb nu minder lang de tijd om erin te komen.”

Vanwege de feestdagen zijn veel BN’ers niet beschikbaar. “Jeroen Pauw wilden we bijvoorbeeld heel graag uitnodigen, maar hij is op vakantie. Voor sommige gasten is dit net een rustperiode.”

Rutger en Sosha

Wie we wél te zien krijgen? “Rutger Castricum en Jack van Gelder schuiven gelukkig wel weer ieder een week aan als gast. Verder zijn er ook nieuwe gezichten, zoals Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker. Ze is een vlotte meid, en komt meepraten over de actualiteit. Wie weet is ze wel een knaller!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Hélène Hendriks gelijk? Moet Noa Vahle haar mediahouding aanpassen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen