Kiptent Jandino Asporaat heeft nu al een 3,3 op Google: ‘Ranzig!’

Wat een ramp voor Jandino Asporaat: zijn kiptent FC Kip heeft nú al een 3,3 op Google en dat is natuurlijk een drama. “Komt die burger uit de diepvriesafdeling van de supermarkt?!”

Jandino Asporaat © RTL

Jandino Asporaat rekent torenhoge prijzen in zijn kiptent FC Kip, maar wordt dat ook gerechtvaardigd door de kwaliteit? Als we de reviews op Google mogen geloven niet bepaald. Sterker nog: de recensies zijn ronduit vernietigend. En dat is een drama, want íedereen die de weg zoekt naar deze kiptent, krijgt het dramatische rapportcijfer voorgeschoteld: 3,3!

Sompige burger

De hoeveel negatieve reacties op FC Kip is enorm, is te lezen op Google. “Deluxe Burger was letterlijk nat en sompig”, zegt Delano. “De Spicy Kip-burger gooien ze gewoon twee hele jalapeño’s op om het spicy te maken en voor een bucket moet je minimaal 5 of 6 sausbakjes kopen van 80 cent omdat de bakjes zo klein zijn dat ze na 1,5 kipstuk op zijn.”

Fred vindt de kwaliteit ook zeer teleurstellend: “Gewoonweg goor en dan de prijs, nooit meer. Deze hype zal niet lang duren. Bucket van de Jumbo is zelfs lekkerder.”

Veel te zout

Een meneer met een Chinese teken als naam vindt het niet te vreten. “Kip is veel te zout, milkshake is veel te dun, lijkt net chocomel. Ook is het veel te duur, 40 euro voor één persoon en had daarna nog honger. De friet is wel ok.”

Ibra is verbijsterd. “Hooguit ranzig. De goede comments zijn zeker allemaal neppe accounts. Voor het geld dat je betaalt verwacht je op zijn minst fatsoenlijk eten.”

En Hein: “Veel te duur, kreeg niet wat ik besteld had en het ‘eten’ was lauw en taai.”

Diepvries

Nassari denkt dat Jandino heel goedkoop inkoopt. “Ff… Kipburger smaakte gewoon als uit de supermarkt van de diepvriesafdeling. En de beef-burger was nat en vettig.”

Robert noemt het ‘belachelijk duur’, Henk noemt het ‘ongelofelijk duur’ en ‘niet te vreten’, Robo spreekt van ‘achterlijke prijzen’ en Joan stelt dat het eten slecht is: “Ik vraag me af hoe lang deze hype nog overeind blijft. Blijkbaar is het motto van Jandino zo snel mogelijk het geld binnenharken zolang hij nog kan profiteren van de naamsbekendheid.”

Boze buren

Niet alleen de klanten van Jandino zijn teleurgesteld, maar ook de bewoners van het gebouw waarin hij zijn kiptent gevestigd heeft, zijn woest. “Schandalig!! Het hele gebouw stinkt de hele dag nu naar frituurlucht/kip. Het zou fijn zijn dat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden; ventilatie etc. Afzender, het Donner-gebouw.”

Kan iemand Frank Visser wakker bellen?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nu al een 3,3 op Google: denkt u dat de kiptent van Jandino over twee jaar nog bestaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen