Tim Hofman wil niet praten met ‘verkrachter’ Maxime Meiland

Tim Hofman is benaderd door de man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting, maar hij wilde daar geen item over maken. “Zij zagen daar helaas niets in.”

Maxime Meiland en Tim Hofman © YouTube

Maxime Meiland beweert dat ze op 15-jarige leeftijd is verkracht door een ‘ex-bajesklant’, maar hij doet zijn verhaal in de nieuwste Story en stelt dat de realityster dat uit rancune rondbazuint. Hij benadrukt dat hij toen precies even oud was, dat er van dwang geen sprake was en dat zij juist bovenop hem zat, omdat hij zo weinig ervaring had.

Tim weigert

Dat Maxime dit overal maar blijft roepen ervaart de man als schadelijk en daarom doet hij nu groot, maar wel anoniem, zijn verhaal in Story. “Ik heb nooit van de daken geschreeuwd dat Maxime het over mij had en ik onschuldig was. Maar ik vind de tijd nu rijp om mijn kant van het verhaal te vertellen”, legt hij uit.

Eigenlijk wilde hij in gesprek met Tim Hofman. “Ik heb een paar maanden geleden ook de redactie van BOOS van Tim Hofman benaderd, omdat ik ook echt boos was. Maar zij zagen er niets in om mijn kant van het verhaal te laten vertellen. Vervolgens heb ik het gelaten, tot Story me benaderde.”

Heel moeilijk

Waarom wil hij nu zo graag zijn verhaal doen? “Ik vind het wel heel moeilijk allemaal. Ik zit hier niet op te wachten, maar ik moet gewoon een keer mijn verhaal kwijt. Tegelijkertijd doet dat misschien afbreuk aan de vrouwen die verkracht zijn. Dat vind ik nog het ergste. Dat mensen nu denken: oh, er zijn dus ook vrouwen die een verkrachting verzinnen.”

Hij besluit: “Maar ik kan er niet mee leven dat zij dit allemaal over mij heeft verteld. Dat kan ik gewoon niet over me heen laten gaan. Ik was een makkelijk slachtoffer, omdat ik in jeugddetentie heb gezeten. Het is tijd dat de mensen weten dat dit verhaal verzonnen is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat het verhaal van Maxime Meiland wankelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen