Maxime Meilands schandaalkerst: ‘Ze deed de héle vriendengroep!’

De Story heeft nog meer betrokkenen gevonden die de heftige beschuldigingen van Maxime Meiland ontkrachten. “Ze heeft bijna iedereen in mijn twaalfkoppige vriendengroep gedaan!”

Maxime Meiland © SBS

Maxime Meiland beweert dat ze op 15-jarige leeftijd door een leeftijdsgenootje is verkracht en na jaren heeft de beschuldigde heer in kwestie besloten dat de maat vol is. Hij begint er last van te krijgen in zijn dagelijkse leven en wijst op de vele getuigen die er zijn; het gebeurde namelijk in de bosjes op een wilde avond met de vriendengroep.

‘Ze liegt veel’

De Story heeft deze man uitgebreid gesproken en hij lijkt een plausibel verhaal te hebben en daardoor is de positie van Maxime aan het wankelen. Ze vragen zich bij De Telegraaf inmiddels zelfs af of de realityster misschien een fantast is. Omdat ze dat misbruik bekendmaakte in haar boek, wordt gesuggereerd dat ze haar verhaal aandikt voor het geld.

Eén van de vermeende ooggetuigen zegt in het blad: “Ik heb Maxime bovenop hem zien zitten. Dat zag er niet uit als verkrachting.” Een andere ooggetuige vervolgt: “Het was op geen enkele manier onder dwang, dat slaat echt nergens op. (…) Maxime liegt veel, maar dit schoot bij mij in het verkeerde keelgat.”

‘Ze was heel baldadig’

Het is iets dat in veel verhalen terugkomt: dat Maxime veel bij elkaar zou liegen. De Privé heeft deze week ook een oud citaat van haar op de cover staan, waarin de realityster toegeeft dat ze heel goed kan liegen. En wat ook veel terugkomt is dat Maxime in het verleden juist degene was met een losse seksuele moraal, en niet zozeer de tegenpartij.

Een ‘betrokkene uit Lisse’ vertelt in de Story: “Ik ken Maxime al vanaf de middelbare school, we waren toen een jaar of twaalf. Maxime kwam op haar veertiende al met de scooter naar school. Ze was behoorlijk baldadig en had aan veel dingen schijt.”

Hele vriendengroep

Maxime deed het altijd met héél veel jongens, aldus de bron. De voorgangers van haar geliefde Leroy Molkenboer zijn dus niet bepaald op twee handen te tellen. “Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig seks met Maxime gehad. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad”, klinkt het.

Ze heeft zich in die periode ook bewust zwanger laten maken, denkt de bron. “Dat is uiteindelijk bij Jaap (de vader van dochter Claire, red.) gelukt”, zegt hij.

Miserabele jeugd

Het zal wel haar opvoeding geweest zijn, besluit de man. “Ik vind het wel sneu hoe het nu allemaal gaat in haar leven. Maxime heeft ook nooit een vader gehad die de vaderrol heeft opgepakt. Ze heeft eigenlijk twee moeders gehad.”

Hij besluit: “Ik denk dat Maxime haar eigen leugens ondertussen is gaan geloven. (…) Ik hoop dat Maxime hiervan kan leren. Ik gun het haar niet om volledig afgemaakt te worden.”

Mediacourant wenst u prettige kerstdagen! 🎄

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland in 2024 forse imagoschade oploopt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen