Maxime Meilands biograaf héél hard aangevallen: ‘Vuile kl**tzak!’

Jan Dijkgraaf, de biograaf van Maxime Meiland en haar ouders, wordt snoeihard aangevallen door zijn oud-maatje Jan Roos. Het is over en uit tussen de heren. “Je bent een vuile kl**tzak.”

Maxime Meiland en Jan Dijkgraaf © RTL, SBS

Het RoddelPraat-optreden van de man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting, leidt tot gigantisch veel frictie tussen de vroegere Oude Jannen-kameraden Jan Roos en Jan Dijkgraaf. De eerste Jan is presentator van RoddelPraat en gelooft Maxime niet, terwijl de tweede Jan haar biograaf en familievriend is.

Hufter

Dat Jan Dijkgraaf zo uit zijn pan is gegaan om het optreden van de man in kwestie, valt niet in goede aarde bij Jan Roos. “Hij was heel boos en heel kwaad op Twitter en die advocaat is een hufter en jij een mongool. Hij stuurt mij een berichtje dat het belachelijk is dat ik geen wederhoor bij hem heb gehaald of die verkrachting is gebeurd”, zegt hij in RoddelPraat.

“Punt één: hij heeft die verkrachting opgeschreven, dus om nou de auteur te bellen of het gebeurd is vind ik niet echt een goede hoor van wederhoor. Punt twee: hij heeft die ‘verkrachter’ nooit gevraagd of hij het gedaan heeft. Dus ga mij dan geen gebrek aan wederhoor kwalijk nemen. Hij heeft die ‘verkrachter’ nooit gesproken!”

Geruzie

Jan Dijkgraaf staat hier veel te partijdig in, aldus Jan Roos. “Het enige dat hij gedaan heeft is het verhaal van Maxime opgeschreven, waarvan die jongen zegt dat het een leugen is. En uiteindelijk na wat geruzie zegt hij: ‘Ja, ik probeer mijn vrienden van Meiland te beschermen.’”

“Dus het is een huisvriend van die familie, hij is nota bene zelf de schrijver van het boek en hij heeft zelf nooit wederhoor gehaald bij de verkrachter. En dan boos worden op mij dat ik die man aan het woord laat en hem ook nog geloof.”

Flikker op

Het zit Jan Roos hoog. “En dan over mijn betrouwbaarheid? Flikker toch op man! Die man is miljonair geworden door die familie Meiland de hele dag de hol te likken en te verdedigen. Hij schreef dat het ‘genoteerd staat’ dat ik de verkrachter geloof en niet zijn cashcow Maxime Meiland. En dan wat? Wat ga je doen dan?”

“Hij wil een soort oorlog, want hij heeft een podcast met een andere idioot waar geen hond naar luistert en waarin het ook ging over hoe onbetrouwbaar ik ben.”

Kinderachtig

Jan Roos is er niet rouwig om dat Jan Dijkgraaf niet meer met hem wil werken. “Hij wil dus niet meer met me samenwerken. Wat een kinderachtig mannetje, joh! Flikker toch op! Hij is met niets anders bezig dan te vertellen dat de familie Meiland heilig is.”

“Dat begrijp ik wel als je naar je eigen bankrekening kijkt, maar om dan als zo’n idioot om je heen te gaan slaan… Flikker lekker op, wat een gek joh. Wil je oorlog? Dan krijg je toch oorlog! Vuile klootzak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Roos denkt dat Jan Dijkgraaf vooral begaan is met de Meilandjes uit commercieel oogpunt. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen