Luuk Ikink wantrouwt dochter Linda de Mol: ‘Hélemaal voorbereid’

Luuk Ikink vindt het niet zo sterk overkomen dat Noa Vahle het blad van haar moeder heeft uitgekozen om een groot interview te geven. “Dat is dan natuurlijk helemaal voorbereid.”

Noa Vahle en Luuk Ikink © SBS, RTL

Het grote interview dat Noa Vahle heeft gegeven aan het blad van haar mama Linda de Mol heeft tot veel kritiek geleid, net name omdat ze namens haar moeder heel erg in de slachtofferrol schiet. Er is volgens mediacriticus Victor Vlam bovendien ‘helemaal niks spontaans aan‘. Het interview is volgens hem van A tot Z gescript.

Blad van mama

Luuk Ikink begrijpt dat wantrouwen wel. Hij vindt het ook niet heel sterk overkomen dat Noa exclusief voor het blad van haar moeder kiest, zegt hij in De BLVD Podcast. “Het was een openhartig interview, máár, denk je er uiteraard meteen bij, het is wel in het blad van haar moeder. Dus dat is wel helemaal voorbereid natuurlijk, denk ik, zo’n interview.”

Dit wordt gewoon allemaal aan de keukentafel bij Linda geregeld, denkt ook collega Rob Goossens. “Daar zijn wel andere gesprekken over gevoerd dan als de Margriet had gezegd van: ‘Joh, we zouden het wel leuk vinden om Noah Vahle te interviewen.'”

Zelfde manager

Het komt volgens Rob allemaal niet heel sterk over. “Het is niet alleen het blad van haar moeder, maar de manager van Noa is ook weer de manager van Linda, dus daar zijn wel gesprekken geweest.”

Rob vindt het vooral zwak dat Noa namens haar moeder in de slachtofferrol schiet. Ze stelt dat Linda is ‘kapotgemaakt’ en dat ze van de mensen niet meer op televisie mocht. Onzin, zegt Rob. “Ik blijf erbij: Linda de Mol is niet kapotgemaakt.”

Wenkbrauwen gefornst

Noa moet niet overdrijven, aldus Rob. “Ze heeft wat stevige vragen gekregen over haar bescheiden aandeel in een veel groter iets, mensen hebben hun wenkbrauw gefronst omdat zij Jeroentje terug wilde, terwijl iedereen zoiets heeft van: nou, zet die vreselijke vent bij het grofvuil. Maar meer dan dat is niet, want uiteindelijk: het is haar leven.”

Luuk vindt dat die meid het ook allemaal maar een beetje opblaast. “Nou ja, er stond ook: ‘Mensen hadden gezegd dat mijn moeder niet meer op televisie mocht.’ Ja, maar wie dan? Ja, dat heb ik eigenlijk nog nooit gehoord dat iemand dat zei.”

Zelfmedelijden

Misschien iemand op Twitter, vervolgt Rob. “Ja, misschien Jantje, Pietje, trakortje, drie Luxemburgse vlaggetjes, 777 op Twitter. Maar ja, als ik die al serieus moet gaan nemen.”

Luuk: “Ja, precies.”

Rob: “Dan denk ik van: ja, maar dan is het al zo lang geleden. Het is bijna twee jaar geleden. En dan zit zij nog steeds in zoveel zelfmedelijden, dat je dus de meningen van mensen die er écht niet toe doen opnoemt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het zwak dat Noa Vahle alleen een interview geeft aan het blad van haar moeder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen