Marijke Helwegen krijgt de (t)rillingen van Rob Kemps: ‘Drama!’

Marijke Helwegen krijgt ongelooflijk de rillingen van types als Rob Kemps. Ze vindt het logisch dat kijkers een beetje bij hem afhaken nu hij zich zo ontzettend lomp gedraagt. “Drama.”

Rob Kemps en Marijke Helwegen © SBS 6

Rob Kemps heeft de gunfactor van het Nederlandse publiek compléét verloren; hij wordt door veel mensen uitgekotst. Nog niet eens zozeer omdat hij zijn gezin met jonge kinderen in de steek heeft gelaten, maar vooral omdat hij het nieuwe liefdesgeluk met zijn achtergronddanseres zo ongelooflijk uitvent op social media. Het is een heuse Instagram-tsunami.

Marijke is kritisch

De Story vraagt nu aan hun prominentenpanel wat zij ervan vinden. “Is het logisch dat kijkers afhaken wanneer het roerige liefdesleven van presentatoren, onder wie nu Rob Kemps en eerder al Humberto Tan, onder de loep ligt?”

Daar is Marijke Helwegen heel duidelijk over. De societyster, die regelmatig de spot drijft met haar trillende handen (ze heeft overigens geen Parkinson), vindt Rob niks. “Ja. Kijkers houden niet van overspel en drama’s”, sneert ze over de SBS 6-presentator. “Ze zien BN’ers als een voorbeeld.”

Marga nog pittiger

Marga Scheide, de muzikale stiefzuster van Patty Brard, zit ook in dat panel en de oud-Luv-zangeres is nog een stuk kritischer. “Ja wat betreft Rob Kemps. Hij brengt zo bewust zijn nieuwe liefdesgeluk naar buiten, terwijl hij zijn gezin met verdriet achterliet.”

Volgens politicus Henk Krol heeft Rob zijn positie als publiekslieveling ook verspeeld. “Ja. Jammer, maar waar. De kijker houdt van onkreukbare persoonlijkheden.”

‘In zijn waarde’

Is er ook nog iemand in dat prominentenpanel die in de bres springt voor de ietwat foute Rob? Ja, hoe kan het ook anders: Frans Duijts, die zelf ook wordt uitgekotst, namelijk vanwege zijn patsergedrag.

Frans vindt het níet logisch dat de kijkers afhaken bij Rob. “Nee. Iedereen mag er iets van vinden, maar laat iedereen ook in zijn waarde.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen