Wilfred Genee plaagt Twan Huys op tv: ‘Die haarverf zie je niet!’

Wilfred Genee plaagt tv-journalist Twan Huys met zijn ijdelheid. De College Tour-ster verft volgens hem namelijk óók zijn haar. “Maar bij hem zie je het absolúút niet, hahaha!”

Twan Huys en Wilfred Genee © NPO, SBS

Zelf is Wilfred Genee relatief open over het gebruik van haarverf, maar voor Twan Huys is het wat lastiger om zijn ijdelheid toe te geven. Hij wordt vaak geplaagd met het vermeende zwart verven van zijn haar. “Hoe ouder Twan Huys wordt, hoe meer dat geverfde haar uit de toon valt”, sneerde Rob Goossens een tijdje geleden.

Geverfd haar

Stercolumnist Arthur van Amerongen schreef ooit dat van hem ‘alleen oude Zuid-Europese mannen hun haar mogen verven’. “Twan Huys verft zijn haar net zo opzichtig en met al die schijnwerpers op zijn kapsel moet hij echt oppassen voor het Rudy Giuliani-druipeffect”, schreef hij in de Volkskrant.

Story-baas Guido den Aantrekker deed er ook een keer heel gemeen over. Na Twans interview met de blokkeerfriezin Jenny Douwes schreef hij: “Twan Huys, ik zie net online je herhaling. Je bent een slecht mens met dito geverfd haar.”

Nieuwe coupe

Mannen die hun haar zwart verven worden er steevast mee geplaagd, omdat het natuurlijk iets zegt over hun ijdelheid. Ook Wilfred moet er regelmatig aan geloven, bijvoorbeeld toen hij vrijdag zijn collega Sam Hagens plaagde met de rel over zijn nieuwe kapsel. “Heb je een styliste ofzo?”, voegde Johan Derksen eraan toe.

Sam: “Ik ben gewoon naar een kapper geweest.”

Hélène Hendriks: “Of een imagodeskundige?”

Johan: “Je ziet eruit als een popidool.”

‘Weer geverfd?’

Dan slaat Sam terug naar Wilfred. “Jij ook weer je haar geverfd?”

Wilfred: “Nee, twee weken geleden.”

Hélène: “Hoe vaak doe jij dat eigenlijk?”

Wilfred: “Eén keer in de vijf of zes weken ofzo, denk ik.”

Hélène: “Ja, dat is wel nodig.”

Plaagstootje

Johan vindt dat Wilfred het prima doet. “Je ziet het niet bij jou.”

Wilfred deelt vervolgens een plaagstootje uit aan Twan. Sarcastisch: “Nee, hè? Hahahaha. Bij Twan Huys zie je het ook niet, vind ik. Dan zie je het absoluut niet.”

Hélène denkt ook dat Twan zijn haar verft: “Zelfde kleur, denk ik, hè?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen