Rob Goossens bitcht over ‘geverfde haar’ Twan Huys

Twan Huys heeft zijn haar geverfd en dat begint steeds meer uit de toon te vallen nu hij de leeftijd van zestig jaar nadert. Dat vindt Rob Goossens, zo laat de zelfbenoemde tv-kenner blijken op Twitter. De mediajournalist zag een fragment van Buitenhof voorbijkomen en had een kort moment van ergernis. Hij vindt dat de 56-jarige presentator gewoon eerlijk zijn grijze haren moet laten zien. “Hoe ouder Twan Huys wordt, hoe meer dat geverfde haar uit de toon valt“, bitcht hij in een tweet.

Het is ene Annie nog niet zo goed opgevallen: “Maar hij heeft wel een goede kapper. Tis geen kleurspoeling. En hij neemt zijn wenkies ook mee? Of verkleuren die trager?

Geen idee, ik zit er niet altijd bij“, zegt Rob, met daarbij een smiley van een lachend gezicht met open mond en dichtgeknepen ogen.

Opiniemaker Sywert van Lienden vindt het flauw van Rob: “Geen idee wat je bedoelt – maar ook: wat boeit het?

Rob daarop: “1) Het is een hard gelag voor de grey hair positivity-beweging, 2) ik dacht dat we hier op twitter.com zaten.

‘Slecht geverfd haar’

Het is niet de eerste keer dat Twan wordt verweten in de kast te zitten als grijze man. “Herinnert u zich bondskansellier Gerhard Schröder nog? Die verfde zijn haar nog opzichtiger dan André Rieu en Twan Huys“, schreef columnist Arthur van Amerongen afgelopen zomer.

En Story-baas Guido den Aantrekker twitterde twee jaar geleden: “Twan Huys, ik zie net online je herhaling. Je bent een slecht mens met dito geverfd haar.

Blogger Martien Pennings tot slot: “Een dag of tien geleden zag ik op een zaterdagmiddag Twan Huys over de stoep fietsen in de buurt van Artis. Zo in het harde daglicht zie je pas goed hoe diep zwart zijn haar is geverfd en hoe daardoor zijn kop veel te oud lijkt voor dat kinderzitje achterop.

BN’ers die plotseling gestopt zijn met het verven van hun haar zijn onder meer Cilly Dartell en Jan de Hoop. Zij zagen er van de ene op andere dag ineens twintig jaar ouder uit.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen