Merel Ek vindt nieuwe kapsel Sam Hagens te wild voor journalist

Merel Ek heeft op zich geen moeite met het nieuwe kapsel van Sam Hagens, maar ze vindt het wel vrij wild voor iemand in een journalistieke functie. “Ja, dat kan eigenlijk niet.”

Sam Hagens en Merel Ek © SBS 6

Vandaag Inside is een actueel en opiniërend programma. Het heeft weliswaar een los karakter, maar om daar nou als politiek verslaggever met een soort warrige out-of-bed-look te gaan zitten… Volgens sommigen gaat het nieuwe kapsel van Sam Hagens net iets te ver. En dat allemaal omdat hij zo erg is opgestookt door mediakenner Victor Vlam.

Bescheiden bosje

Merel Ek, een directe collega van Sam, heeft zijn kapsel ook gezien op televisie. Ze vindt het op zich wel mooi zitten, maar je moet volgens haar ook rekening houden met de functie die je bekleedt.

Volgens Wilfred Genee valt het allemaal wel mee. Hij legt het haar voor in zijn rubriek In De Wandelgangen: “Wat vind je van het haar van Sam? Ik las er allerlei dingen over. Het was me niet eens opgevallen. Zoveel haar heeft hij niet. Het is niet lullig bedoeld, maar hij heeft een bescheiden bosje haar.”

Esthetisch of wild

Er zijn op internet allemaal artikelen over Sams haar verschenen. Merel: “Ja, hij heeft haar, maar er stond ergens zo’n poll onderin. Dan kun je stemmen, hè? ‘Vind je het mooier zo en wat esthetischer?’, stond er. Of: ‘Vind je het te wild voor een journalist?’ Nou, toen heb ik wel even gestemd dat ik het echt te wild vind voor een journalist.”

Wilfred begrijpt het: “Het was veel te wild.”

Merel: “Ja, het was echt heel wild. Het kan echt niet meer, nee.”

Knipoog

Merel en Wilfred bedoelen het natuurlijk allemaal met een knipoog. Het nieuwe kapsel van Sam is immers ontzettend groot non-nieuws en je kunt je afvragen of showmedia daar überhaupt wel over moeten berichten.

Want dat het non-nieuws is, staat volgens Wilfred buiten kijf: “Het was me niet eens opgevallen!”

Sam of zijn kapper hebben vooralsnog niet gereageerd op de commotie over zijn haardos.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Merel Ek ook een keer aan tafel mag bij Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen