‘Nikkie Plessen is gierig, geeft na megaduur diner 20 cent (!) fooi’

Wat een raar gedoe steeds met Nikkie Plessen. Laatst lekte al uit dat ze de pan uit is geflipt omdat ze een tasje van 10 cent moest betalen en nu is er juice over een fooi van 20 cent…

Nikkie Plessen © RTL

Nikkie Plessen is ongetwijfeld een van de minst geliefde deskundigen van RTL Boulevard. Niet alleen omdat ze een beetje hautain overkomt, maar ook vanwege haar onsympathieke verschijning en leeghoofdige items. Van roze leggings tot schoeisel met een losse grote teen: het gaat eigenlijk nooit ergens over.

Tasje van 10 cent

Toch zit die vrouw er elke keer. Waarom is dat eigenlijk? Er gaan al jaren hardnekkige geruchten dat ze zélf betaalt voor haar verschijning in het programma, zodat zij, en daarmee haar kledingmerk, een beetje urgent blijft. Over andere onderwerpen praat ze eigenlijk nooit mee; dan zit ze een beetje chagrijnig op haar kruk.

Hoe dan ook: die Nikkie is helemaal loaded door haar kledingwinkels. Ze paradeert in Amsterdam-Zuid graag met haar rijkdom. Maar chic? Dat is weer een ander verhaal. Er blijft maar allemaal juice verschijnen over haar vermeende gierigheid. Laatst dus over haar woedeaanval vanwege een tasje van 10 cent en nu is er weer iets.

Fooi van 20 cent

Wat is er nu weer aan de hand? Yvonne Coldeweijer meldt het op haar juicekanaal. “Na een avond luxe dineren met wat vrienden in een restaurant met een rekening van 1999,80 euro maakte ze er 2.000 euro rond van en zei ze tegen mijn toenmalig collega-ober: ‘Laat het wisselgeld maar zitten'”, zegt een van haar spionnen.

Hè?! Heeft Nikkie dyscalculie of geeft ze nog minder fooi dan Mien uit Assen? Die ober was in elk geval best beledigd nadat hij en zijn collega’s zich de hele avond hadden lopen uitsloven voor haar gezelschap. “Hij heeft die 20 cent met een stalen gezicht uit de kassa gepakt en op d’r bord neergelegd.”

‘Bij Momo!’

Yvonne kan haar oren niet geloven. “Hahahahaha. Welk restaurant was dit?”

Daarop de spion weer: “Momo. Al wel een tijd terug hoor… Maar zal ik nooit vergeten, wat een gierige krent! 😂”

Yvonne: “🤣”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie Plessen geeft 20 eurocent fooi. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen