Kees van der Spek: ‘Gelul van Nikkie Plessen boeit me geen zak’

Kees van der Spek vindt het hartstikke leuk om af en toe te verschijnen in RTL Boulevard, maar hij vindt sommige onderwerp echt compleet inhoudsloos. “Al dat gelul van Nikkie Plessen!”

Kees van der Spek en Nikkie Plessen © RTL

De kijkers van RTL Boulevard krijgen er elke dag weer eentje voorgeschoteld: een ellenlang misdaaditem na het eerste reclameblok. Die worden van commentaar voorzien door types als Clarice Stenger en Kees van der Spek. De vroegere rechterhand van Peter R. de Vries werkt met veel plezier mee aan de showrubriek, maar is zelf geen vaste kijker.

‘Kan mij het schelen!’

Kees vindt met name de fashion-items die in het programma zitten, becommentarieerd door ijdeltuiten als Arno Kantelberg en Nikkie Plessen, echt nergens over gaan. Die zijn inhoudsloos, roept hij in de Weekend.

Hij vertelt in het blad: “Ik vind het ontzettend leuk om bij RTL Boulevard te werken, er heerst echt een topsfeer. Het shownieuws interesseert me echter niet. Kan mij het nou schelen, al die Hazes-toestanden. Net als fashion.”

Inhoudsloze Nikkie

De lege praatjes die Nikkie in het programma houdt lijken vaak wel een herhaling van zetten; veel onderwerpen komen ieder jaar wel een paar keer terug. Maar het kan Kees niet bekoren.

Het is gewoon niet interessant, zegt hij. “Ik vind Nikkie Plessen echt een schat, we kunnen het goed met elkaar vinden. Ik moet altijd vreselijk om haar lachen… Maar al dat gelul over denim of zuurstok-roze leggings boeit me natuurlijk geen ene zak. Ik moet daar alleen maar om lachen, omdat het me dus niet interesseert. En dat is toch prima.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke onderwerpen in RTL Boulevard vindt u saaier?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen