Nikkie Plessen nog nooit zó afgekraakt door eigen volgers: ‘Ordi’

Nikkie Plessen is als weinig geliefde BN’er wel vaker de sjaak, maar ze is nog nooit zó erg afgekraakt als nu. Door haar eigen volgers! “Vreselijk, veel te kort en het ziet er zó ordinair uit!”

Nikkie Plessen © Instagram

Sommige sterren hebben echt totáál geen gunfactor en een daarvan is Nikkie Plessen. Een van haar collegaatjes bij RTL Boulevard riep gisteren dat Gordon zo poenerig is, maar Nikkie is echt twaalf keer zo erg. Die zien we elke dag in een ander outfitje in haar privéjet stappen. Haar Insta-stories zijn nog leger dan die van Bas Smit en Nicolette van Dam.

Veel te kort

De reden dat Nikkie zoveel verschillende outfits draagt is natuurlijk dat ze een kledingbedrijf heeft en ze zelf haar grootste boegbeeld is. Ze heeft van de week echter iets aangetrokken waar haar volgers steil van achterover slaan. We zien haar in de woonkamer staan met een ultrakort rokje en een heel lang overhemd.

Wat er onder dat filmpje gebeurt is ongekend: nog nooit kreeg Nikkie zóveel negatieve reacties. En nog opvallender: ze blijven allemaal staan, terwijl Nikkie berucht is om haar censuurteam. “Vreselijk, veels te kort en staat zo niet netjes. Maar ieder z’n ding”, zegt mevrouw Marjolein.

Poenani

Nikkie heeft prachtige benen, maar moet ze er nou echt zo bij willen lopen? Miss Joyce vindt van niet. “Nee, veelste kort, daar gaan dames op leeftijd toch niet mee lopen? Kan bijna poenani kijken 😂.”

En Lida: “Ordinair. Leuk voor meiden van 18. Maar niet voor ouderen 🙈”

Ouderen?! O god, dat vindt Nikkie natuurlijk nog veel erger dan dat ordiverwijt… Zo’n filter werkt hartstikke lekker, maar ook Nikkie is alweer bijna veertig jaar oud.

Te ordinair

Irma vindt het ook niet kunnen. “Zelfs met een stel goede poten onder de pisbak enorm cheap en ordinair. Heb mijn taal er even op aangepast 🤮🤮.”

Lies: “Neeee, te ordinair. Ondanks die prachtige benen.”

Veronique: “Ziet er niet uit, voor geen enkele leeftijd, maar zeker niet als moeder en zakenvrouw.”

Dewi: “Te kort en te ordinair.”

Opvallend: Nikkie wordt alleen maar door vrouwen gebasht. Tot zover women support women.

Instagram

De post van Nikkie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de outfit van Nikkie Plessen mooi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen