Nikkie Plessen ziet zichzelf niet als filosoof: ‘Ik ben geen denker’

Jeetje, dachten we met die overname van RTL de grootste mediaverrassing van de maand gehad te hebben, komt Nikkie Plessen ineens de bocht om zeilen. “Ik ben niet echt een denker.”

Nikkie Plessen © RTL

Poeh, Nikkie Plessen geen denker? Nou, die hadden we niet zien aankomen hoor. De vrouw die de wereldproblemen oplost achter de desk van RTL Boulevard is geen heimelijke filosoof? Jan de Hoop moet er direct van in de stabiele zijligging. Waar we dit breaking news lezen? In een groot vraaggesprek met het tijdschrift &C.

Horizontale Nikkie

Direct door naar de keiharde citaten. Waar vraagt de onderzoeksjournaliste van de &C precies naar? Nou, of Nikkie misschien goede voornemens heeft – de jaarwisseling komt immers hartstikke dichtbij. En dan komt de textieltante met haar quote die het Mediapark op zijn grondvesten doet schudden.

Nikkie: “Nee, ik heb daar helemaal niks mee. Ik doe ook niet aan dry january. Weet je wat het is? Ik ben gewoon niet echt een denker. In de zin van: ik overpeins mijn leven niet. Pieken en dalen? Heb ik niet. Bij mij is alles gewoon horizontaal. Daardoor kijk ik ook nooit naar dingen als: dit ging slecht en moet straks helemaal anders.”

Heel irritant

Tja, natuurlijk totáál geen verrassing. Als je Nikkie een keer per ongeluk peinzend ziet kijken, dan twijfelt ze geheid over welk Instagram-filter ze die middag gaat gebruiken. “Toevallig hadden we het er laatst met het gezin over: wat vinden we irritant aan elkaar en zouden we anders moeten doen?”, vervolgt ze in het blad.

Nou, één keer raden: dat mama de glittergoeroe continu op haar telefoontje zit. “Alain en Ruben vinden het irritant als ik de hele tijd foto’s maak. En wat ze allemaal irriteert? Als zij zin hebben om op zondag lekker thuis te hangen en ik weer roep: ‘Oké, wat gaan we doen vandaag? Bowlen? Voetballen? Spelletje?”

Alles voor de perfecte Insta-foto natuurlijk.

Carpaccio

Heeft Nikkie nog iets anders leuks te vertellen? Ja, ze gaat altijd naar precies hetzelfde restaurant. “En bestel daar altijd hetzelfde: carpaccio. Mijn vrienden worden er gek van: ‘Nik, neem nou één keer iets anders.’ Maar ik heb die houvast nodig om de chaos eromheen aan te kunnen.”

Ah, Nikkie heeft carpaccio nodig om haar modebedrijf aan te sturen. En wat nog meer? Rust en huiselijkheid. “In het weekend willen we zo veel mogelijk samen zijn. We zijn heel ‘gezinnig’, burgerlijk.”

Wat is ze toch gewoon gebleven. Kan iemand de privéjet vast warmdraaien?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie Plessen onthult dat ze geen denker is. Is er iemand verrast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen