Vreselijke details op straat over miskraamonthulling André Hazes jr.

André Hazes jr. snijdt zichzelf lelijk in de vingers met zijn aandachtsbeluste onthulling dat hij Monique Westenberg heeft verlaten na een miskraam. Yvonne Coldeweijer weet immers áltijd meer…

Monique Westenberg en André Hazes jr. © RTL

Het is ongekend hoe interessant André Hazes jr. zichzelf vindt. Hij lult echt héle programma’s vol met zijn zielenroerselen. André was verslaafd, André heeft zo’n spijt van zijn gedrag, André vond zichzelf zo’n ontzettende l*l, André is nog steeds clean, André vindt Monique een topvrouw. Hoe kan iemand zóveel over zichzelf praten?

Monique’s miskraam

André zat gisteren wéér anderhalf uur op zijn praatstoel, namelijk in Casa di Beau. Hij had ook nog een mooie primeur meegenomen voor Beau van Erven Dorens: zijn liefje voor twee dagen per week, Monique Westenberg, heeft een miskraam gehad en daarna heeft hij haar direct verlaten. Hij is zóóó eerlijk, onze André. En wat heeft hij een spijt!

Waarom gooit André dit op straat? En had hij wel toestemming van Monique om dit te vertellen? Eén ding is zeker: dit komt regelrecht in André’s gezicht terug, want Yvonne Coldeweijer heeft meer details. Het is belangrijk om op te merken dat Yvonne achteraf in vrijwel álle gevallen gelijk bleek te hebben over Hazes-juice, zelfs na aanvankelijke ontkenningen.

Niet gepast

Yvonne onthult vandaag op haar juicekanaal dat ze dit al wist, maar dit onder de pet heeft gehouden vanwege het gevoelige thema. “Het zit dus zo: André en Monique zaten in een traject om zwanger te worden. In die tijd deed André het al met Sarasoel. Hij deed Monique een huwelijksaanzoek, ook al deed ie het met Soel.”

En toen? “Na het aanzoek werd Monique zwanger en NOG STEEDS DEED IE HET MET SOEL. Twee maanden later op Bonaire kreeg Monique een miskraam en toen dat gebeurde zei André: ‘Dan ga ik ook meteen bij je weg als ik thuiskom.’ En hij trok zo in bij Soel.”

Misselijk gedrag

Wow, dit is gewoon ronduit misselijk gedrag. Welke onbenul wil er in vredesnaam een concert bijwonen van zo’n soort mens? Of was hij ontoerekeningsvatbaar? Nee. “Dit was in de tijd van coroon en in die tijd dat hij vreemdging en daarna haar verliet, was André grotendeels nuchter. Hij trad toen niet op en was toen obsessief aan het sporten.”

Voor even dan. “Later ging hij weer teringhard aan de coke omdat Soeltje ook zo verslaafd was. Daarom ben ik altijd zo streng op Monique dat ze André na dit alles nog terugnam. Omdat ze niet alleen verloofd, maar ook nog zwanger was en hij heel goed wist wat hij deed. Hoe kan je iemand terugnemen die je zo heeft bedrogen?”

‘Alles voor de villa!’

Yvonne begrijpt niet waarom Monique zo weinig zelfrespect heeft. Zelf zou ze zich nóóit zo laten behandelen. “Kan er met m’n hoofd niet bij. Alles voor de villa I guess“, besluit ze.

André laat Monique en hun zoontje nog altijd in zijn villa in Berkel en Rodenrijs wonen. Zelf is hij daar slechts twee dagen per week. De andere vijf dagen kijkt hij niet naar hun zoontje om.

Vanwege een technisch probleem zijn de polls van vandaag, net als uw stem, helaas verloren gegaan. De polls zijn inmiddels herplaatst.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg zelfrespect heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen