André Hazes jr. onthulde miskraam ‘omdat ik geen boekhouder ben’

André Hazes jr. heeft flink wat mensen verbaasd door te onthullen dat Monique Westenberg enkele jaren geleden een miskraam heeft gehad. Waarom deed hij dat? “Ben geen boekhouder.”

André Hazes jr. © RTL

Het is geen geheim dat André Hazes jr. gek is op aandacht, maar hoe ver kan je daarin gaan? Twee weken geleden onthulde hij in het programma Casa di Beau van presentator Beau van Erven Dorens dat zijn knipperlichtliefje Monique Westenberg een paar jaar geleden een miskraam heeft gehad. Dat is nog nooit eerder naar buiten gekomen.

Geen boekhouder

Het is onduidelijk waarom André dit op eigen initiatief op straat gooit en het is niet duidelijk of hij dit vooraf had afgesproken met Monique, maar dat is niet waarschijnlijk. Zij heeft er immers geen baat bij om hier na jaren opeens mee te komen. “Waarom doe je het?!”, vraagt Frank Dane hem daarom op Radio 538.

André geeft daarop het volgende antwoord: “Nee, jongens, luister: eerlijk zijn. Eigenlijk kan je het toch nooit goed doen? Als ik níet antwoord geef en er heel paniekerig over doe, dan is het raar dat je er niet over praat. Ik ben altijd een open boek en ja, ik ben geen boekhouder, ik ben niet saai, dus er gebeuren bij ons altijd dingen. Ik weet het niet.”

‘Eerlijk zijn is fijn’

Dus als je geen boekhouder bent, moet je automatisch dit soort privé-onthullingen doen over je geliefde? “Ik vind het gewoon fijn om eerlijk te zijn ofzo, snap je?”

O ja, dat bleek wel toen André overal riep dat hij een ‘emotionele burn-out’ had. Hoe zit het daar eigenlijk mee? Is er nog juice? “Eigenlijk is er nu niet meer zoveel, maar er was natuurlijk wel heel veel. Er komt een dag dat het allemaal geweest is. Dan is niks meer nieuws, dan kun je het afsluiten.”

Overal interviews

Nu André op Bonaire vakantie viert hebben we weer een beetje rust. De afgelopen weken was hij niet weg te slaan van de buis. Als dit bedoeld is om Ahoy alsnog vol te krijgen, dan is het kansloos, vindt Evert Santegoeds. Hij zegt in Strikt Privé: “Als het De Bevers twee avonden lukt en jou voor de helft, dan is er wel iets heel erg mis met je carrière.”

De Privé-baas vervolgt: “Dan kun je nu wel ineens een offensief beginnen en overal interviews gaan geven, want dat doet hij, maar dan denk ik: die zaal krijg je niet meer vol. De mensen hebben er gewoon geen zin in op het moment. Maar ja, hij had er zelf een plausibele reden voor dat het niet vol zat.”

Hard werken

Volgens André komt dat door zijn nieuwe muziek, maar hij wil met hard werken bewijzen dat die plaatjes toch echt goed zijn. “Ik hoor nu al een jaar dat hij terug gaat komen, maar er is nog geen hit geweest. Die jongen heeft gewoon een heel groot probleem. Vroeger heette dat drank en drugs en nu is het een gebrek aan inspiratie geloof ik.”

Die nieuwe muziek van André gaat volgens hem nooit aanslaan. “Je kúnt niet opnieuw beginnen als je Hazes bent. Je neemt je hele burden en je hele verleden mee. Kon je maar opnieuw beginnen en dat iedereen vergeten is wat voor puinhoop je ervan gemaakt de afgelopen jaren. Dat gaat niet, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. heeft onthuld dat Monique Westenberg jaren geleden een miskraam had. Misplaatst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen