Luca Borsato geeft ‘overschrijdend’ gedrag toe, biedt excuses aan

De appel valt niet ver van de boom: Luca Borsato gaat diep door het stof vanwege ‘overschrijdend contact’ met andere vrouwen tijdens zijn relatie met Daisy Piras. “Ik ben te ver gegaan.”

Luca Borsato en Daisy Piras © Instagram

Luca Borsato heeft zijn relatie op de klippen zien lopen na een onthulling van Yvonne Coldeweijer. Zij kwam vorige week naar buiten met het bericht dat de zanger net zo ontrouw is als zijn papa Marco. Hij heeft zijn vriendin Daisy Piras namelijk bedrogen tijdens hun relatie. Ze maakte maandag bekend dat de relatiebreuk een feit is.

Door het stof

Nu laat ook Luca van zich horen. Hij gaat diep door het stof. “Hi iedereen, Ik wil even wat zeggen. Voordat er verschillende dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken. Ik ben een grens overgegaan.”

Wat heeft hij allemaal uitgespookt? “Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

In therapie

Tout bekend Nederland zit in therapie, gaat in therapie of is al in therapie geweest. Ook een optie voor Luca? “Ik wil een beter mens worden en ga hier hard voor werken met alle hulp van dien.”

Dat gaat Luca doen zónder Daisy aan zijn zijde. “Deze beslissing is niet makkelijk voor ons beide. We houden zielsveel van elkaar. Maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw, en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen.”

Rust

Luca wil geen bemoeienis van de media. “Ik hoop dat jullie ons de rust gunnen om alles langzaam een plek te geven.
Daisy is niet de boosdoener. Laat dat alsjeblieft heel duidelijk zijn. Ik sta altijd aan haar kant. Zo ook nu.”

“We zullen er altijd voor elkaar zijn. No matter what. En dat is iets wat ik die koesteren zal. Voor altijd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat vreemdgaan in het bloed van de Borsato's zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen