Erica Meiland-ex zorgt voor woede: ‘Hij gedraagt zich zó zielig!’

Sander van Betten, de ex-date van Erica Meiland, zorgt voor woede bij Daisy Piras. De 61-jarige privédetective valt de 23-jarige realityster namelijk lastig met een opmerking over haar relatiebreuk.

Sander van Betten, Luca Borsato en Daisy Piras © Instagram

Daisy Piras heeft gisteren bekendgemaakt dat haar liefdesrelatie met Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, voorbij is. De breuk volgt kort op de berichtgeving van Yvonne Coldeweijer dat Luca net zo ontrouw is als zijn papa. “Dat klopt”, heeft ze ’tot haar verdriet’ bevestigd aan de redactie van RTL Boulevard.

‘Ach, meissie’

Sander van Betten, die bekend is geworden als date van Erica Meiland, vindt het nodig om zich daarmee te bemoeien. Hij laat onder een Instagram-post van Daisy een neerbuigende opmerking achter: “Ach meissie, is het uit? Gek hè.”

Het is volstrekt onduidelijk waarom Sander dat plaatst. De twee kennen elkaar niet en het is voor Daisy daarom vreemd dat een volwassene van boven de zestig jaar zich ongevraagd met haar liefdesleven bemoeit.

‘Zielig gedrag’

Daisy herplaatst de reactie van Sander in haar Instagram-stories en schrijft erbij: “Stel je voor je bent een volwassen man en je gedraagt je zo zielig. Sander van Betten, hier de aandacht die je zo graag wilt, hoop dat je bittere hart er van geniet.”

Ze bedankt de mensen die wél meelevend reageren: “Bedankt voor alle lieve berichtjes, het zijn er zo enorm veel dat ik ze van een uur geleden al niet meer kan beantwoorden maar weet dat ik ze lees en super dankbaar ben.”

‘Overspannen meissie’

Sander reageert op Twitter weer op de reactie van Daisy. “Geen idee wie dat overspannen meissie is… 🤣.”

Daarop zegt ene Zijtweet: “Als je niet weet wie dat ‘overspannen meissie’ is, waarom plaats je dan zo’n smalende opmerking onder haar Instagram-post? En dan vervolgens met een hoop 😂🤣-emoticons ook nog verkondigen dat zíj er zo druk mee is. Heel bijzonder. Laat dat kind dan lekker met rust.”

Sander weer: “Bemoei jij je er ook even mee… Pfff allemaal gekkies.”

‘Die Borsato’

Sander vond het laatst ook al nodig om neerbuigend te reageren op het kandidatenveld van de SBS 6-show De Alleskunner VIPS, waar onder anderen Daisy aan meedoet.

“Haha! A) Ik wist niet dat Borsato kinderen had. B) Waarom zou ik al die kids moeten kennen die aan programma’s meedoen!”, sneerde hij toen.

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen