Albert Verlinde ergert zich aan zoon Marco Borsato: ‘Jeetje zeg’

Albert Verlinde merkt dat veel BN’ers nog geen idee hebben hoe ze om moeten gaan met de juicekanalen. Ze vindt hun reactie vaak heel erg overdreven. “Neem bijvoorbeeld Luca Borsato.”

Albert Verlinde en Luca Borsato © RTL, Instagram

Luca Borsato heeft zijn relatie op de klippen zien lopen na een onthulling van Yvonne Coldeweijer. Zij kwam vorige maand naar buiten met het bericht dat de zanger net zo ontrouw is als zijn papa Marco. Hij heeft zijn vriendin Daisy Piras namelijk bedrogen tijdens hun relatie. Ze maakten twee dagen later bekend dat de relatiebreuk een feit is.

Albert haalt uit

De 23-jarige Luca ging in zijn statement vollédig door het stof. Hij sprak zélf opeens over ‘overschrijdend contact’. “Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik ben mij hier heel erg bewust van.”

Dat is wel héél overdreven, vindt Albert Verlinde. Hij zegt in de Weekend: “Bij zo’n Luca Borsato, dan denk ik: jeetje, je bent een jonge jongen, moet je nou je excuses online aan iedereen aanbieden omdat je met meerdere vrouwen contact hebt gehad? Hallo, wat een preutsheid is dit?”

‘Haal even adem’

Albert vindt dat zo’n Luca wel héél overdreven reageert op een onthulling van een juicekanaal. “Soms moet je ook gewoon durven zeggen: leuk dat je dat zegt, maar ik wil gewoon zo leven. En dat kan hè. Haal af en toe even adem. En als hij bang is voor de vergelijking met Marco, moet hij maar zeggen: ‘Dat is mijn vader en dit ben ik.’

Dat soort onthullingen van Yvonne moet je niet te zwaar nemen, vindt Albert. “Het moet toch niet gekker worden, nogmaals, wat een preutsigheid.”

Overdrijven

Samantha Steenwijk is de BN’er die misschien wel het meest overdreven reageert op de juicekanalen. Zij stapte zelfs op hoge poten naar de rechter voor een onschuldig roddeltje over dieetpillen.

Albert: “Ik vind wel dat mensen in hun reactie op die berichtgevingen soms overdrijven. Volgens mij hebben ze nog niet een goede manier gevonden om ermee om te gaan, dat is het meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Albert Verlinde een punt? Reageren BN'ers wel héél overdreven op juice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen