Dochter Linda de Mol overweegt kruiwagengrap op Televizier-gala

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, overweegt een kruiwagengrap te maken als ze de talentprijs van Televizier wint. “Die kun je natuurlijk maar beter gewoon zelf maken.”

Merel Ek en Noa Vahle © SBS 6

Het is voor veel BN’ers het hoogtepunt van het jaar: het Televizier-gala, een twee uur durend egofestijn dat live op televisie wordt uitgezonden. Wordt het dit jaar éindelijk leuk nu Peter Pannekoek de presentatie op zich neemt? De verwachtingen zijn hooggespannen. En ook voor de dochter van Linda de Mol wordt het een spannende avond.

Klappende Noa

Noa maakt samen met Monica Geuze en Jurre Geduld kans op de talentenprijs van Televizier en haar kansen zijn zeer groot, omdat ze het promotieteam van Vandaag Inside achter zich heeft staan. “Maar wat doe je als je hem níet wint? Dan moet je klappen en doen alsof het niet uitmaakt”, zegt de ‘dochter van’ in de rubriek In De Wandelgangen.

Collega Wilfred Genee: “Heeft je moeder wel eens verloren eigenlijk?”

Noa: “Ja, heel vaak. Van Yvon Jaspers, Wendy van Dijk, Chantal. Dus die heeft ook heel zo vaak gelachen en geklapt. Wij zitten nu thuis te oefenen, ja.”

Wie bedanken?

En als Noa wél wint? “Ja, dan moet je mensen bedanken. Wilfred natuurlijk. Ik ga er nog even over nadenken wat ik ga zeggen. Wie moet ik bedanken? Nou, de mannen. Voor de weerbaarheid, laat ik het zo zeggen. Ome John. En de kruiwagen, hè… Daar komt-ie!”

Wilfred: “Die kun je beter zelf maken die grap.”

Noa: “Ja, precies, ik kan beter die grap zelf maken.”

Kruiwagengrap

Wilfred: “De kruiwagen kun je er beter zelf in gooien.”

Collega Merel Ek zou dat slim vinden: “Ja, dat je gewoon daar staat en zegt: ‘Ik wist natuurlijk al dat ik dit ging winnen, want met zo’n oom en zo’n moeder.’”

Noa: “‘Met zo’n kruiwagen…'”

Lange weg

Wilfred: “Of je zegt: ‘De televisiewereld is zo leuk, dat ook mensen met mijn achtergrond tóch nog een kans krijgen om erin te komen.’ Zo’n soort tekst kun je er natuurlijk in gooien.”

Noa: “Ja, dat is wel een goede.”

Wilfred: “Van: ‘Het is zo bijzonder en ik heb zo’n lange weg moeten afleggen.’ Dat moet je erin gaan gooien, van: krijg allemaal de klere met z’n allen.”

Noa: “Nou, dan ga ik het zo doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie verdient de talentprijs van Televizier volgens u het meest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen