Wortelstoring Waylon geen punt voor Bibi: ‘Ik val op slappe l*llen’

Waylon boft ontzettend met zijn begripvolle vriendin Bibi Breijman. Ze heeft geen moeite met zijn fluitdefect. “Ik vind hem een onwijs slappe l*l, dus ja… Ik val gewoon op slappe l*llen.”

Bibi Breijman © SBS, Instagram

Het was vorig jaar een enorme juicerel: het vreemdgaan van Waylon terwijl zijn vriendin Bibi Breijman thuis hoogzwanger op de bank zat. Later kwam de zanger met een buitengewoon origineel excuus: hij had last van een weigerende willy en wilde uittesten of het misschien met een andere meid wel allemaal zou lukken.

Muzikale baby

Bibi heeft nu een liedje geschreven over Waylons banaanverlegenheid en de ellende die dat met zich mee bracht: Toverdrank. “Het is m’n eerste muzikale baby. Het voelt heel goed. Ik heb het echt voor mezelf geschreven eigenlijk, als een soort van boost die ik nodig had in een bepaalde tijd”, vertelt ze in Shownieuws.

Het liedje is uit. “Nu is het in een keer van iedereen ofzo, dus dat is echt superhelend. Ik ging door best wel een donkere tijd. Ik had net m’n bevalling achter de rug en toen kwam natuurlijk op straat te liggen dat Waylon was vreemdgegaan, dus dat is sowieso al een heel moeilijke struggle die je met elkaar moet doorstaan.”

Keihard huilen

Dat was even heel zwaar, aldus Bibi. “Want het is heel confronterend om je eigen pijn dan terug te horen in een liedje. Ik moest daarna ook even keihard huilen en toen werd ik geknuffeld aan alle kanten daar in de studio.”

Inmiddels is Bibi toch wel blij met al dat vreemdgaan en de gevolgen daarvan. “Wat het ons heeft gebracht is gewoon een veel sterkere basis en dat we veel opener zijn over bepaalde onzekerheden en fouten die we maken. Ja, dat heeft ons echt heel veel gebracht.”

Slappe l*l

Huh? Is ze nou oké met zijn vreemdgaan? “Als zoiets gebeurt, denk je wel: hallo, had je even niet ergens anders je doorbloeding op gang kunnen krijgen ofzo? Hahahaha. Nee, dat is wel gewoon zo. Natuurlijk haat je iemand dan even heel erg, maar haat en liefde ligt echt heel erg dichtbij elkaar.”

Ze besluit: “Ik vond hem in het begin ook een onwijs slappe l*l, dus ja… Weet je, dat vind ik nog steeds. Ik val gewoon op slappe l*llen.”

Fragment

Bibi houdt van slappe l*llen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman hangt nu ineens de zangeres uit. Wordt dit een Top 40-tijger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen