Pijnlijk: Jan Dulles trouwt in week vol sleaze and dirt, BLVD is erbij

Wat een timing: Jan Dulles blijkt vandaag te zijn getrouwd met zijn geliefde Caroline. Het is geheimgehouden, maar RTL Boulevard was er exclusief bij. En dat in een week vol sleaze and dirt

Jan Dulles © RTL

Het kan niet anders dan dat Jan Dulles en zijn geliefde Caroline gisteren een knoop in hun maag kregen van alle onthullingen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Hij is als promiscue pulp uit haar sapcentrifuge gekomen en een dag later, vandaag dus, zijn ze met elkaar in het huwelijksbootje gestapt. En RTL Boulevard was erbij…

Megacheater

Yvonne heeft Jan op haar kanaal uitgeroepen tot ‘megacheater‘ en nota bene vanochtend deed ze er nog een schepje bovenop. “Oh oh oh, wat leek hij de perfecte huisvader. Over Jan Dulles kan ik heel kort zijn: dit is een megacheater. Doet het echt met alles dat ademt. Dit is niet iets van de laatste tijd.”

Het is echt héél erg met die Jan, weet Yvonne. “De cheatverhalen rondom Jan Dulles zijn niet meer op 16 handen te tellen. Dat Caroline op Facebook en Insta berichtjes stuurt naar vrouwen om te controleren wat haar man allemaal uitvreet komt ook echt veel vaker voor. Daar heb ik inmiddels nog meer screenshots van gezien.”

Schone schijn

Er is volgens Yvonne echt van álles mis in die relatie. Het perfecte gezinnetje spelen voor de bühne? Daar trapt zij in elk geval niet meer in. “Veel plezier met je relatie, maar schone schijn spelen met je gezinnetje naar de buitenwereld, daar trappen we echt never nooit meer in.”

En toch is juist dat wat Jan en Caroline vandaag willen uitstralen. Ze zijn in het huwelijksbootje gestapt en RTL Boulevard was er exclusief bij. “Vandaag staat alles in het teken van hun liefde”, aldus de showrubriek.

Pijnlijke reacties

Waar Jan en Caroline natuurlijk op een overdosis felicitaties hadden gehoopt, regent het nu valse reacties onder het exclusieve huwelijksfilmpje van Boulevard. “Vorige week woonde ze nog bij der moeder omdat meneer vreemd ging en nu trouw je whahahah”, zegt Patricia.

Sara: “Arme meid, van fangirl naar vrouw van deze vreemdganger.”

Boulevard-kijker Jacobus snapt het ook niet: “Ik heb buikpijn van het lachen. Waarom trouw je met iemand die vreemdgaat? Vrouwen hebben weinig zelfrespect.”

Poppenkast

Veel mensen kunnen niet meer met dezelfde ogen naar Jan kijken. “Een grote poppenkast dit”, noemt Nicole het.

Haydee: “Getrouwd met iemand die vreemdgaat als de pest. Wow…”

Annette: “Hahaha lees net alle vreemdgaan-verhalen over hem en nu ineens trouwen 😂.”

Er zijn ook felicitaties. Zo zegt – en dat moet wel een statement zijn – Heleen van Royen: “Gefeliciteerd. ❤️❤️”

Fragment

Het fragment van RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jan Dulles een trouwe gezinsman is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen