Jan Dulles: ‘Yvonne Coldeweijer heeft trouwdag intiemer gemaakt’

Jan Dulles is naar eigen zeggen absoluut niet woest over de roddels die Yvonne Coldeweijer over hem heeft verspreid. Hij is haar juist dankbaar. “Het maakte onze trouwdag intiemer.”

Yvonne Coldeweijer en Jan Dulles © YouTube, Instagram

De juice die Yvonne Coldeweijer heeft verspreid over onze sterren in Volendam is niet mis. Het komt erop neer dat eigenlijk iedereen de hele dag met zijn gulp open over de dijk rent. Of, zoals GeenStijl de roddels over specifiek Jan Dulles heeft samengevat: “Hij kijkt net zo zielig als Droopy de Hond maar hij naaide het halve dorp.”

Huwelijksdag

Eén ding is zeker: heel veel mensen hebben de juice over Jan gelezen en veel van hen zullen nu ongetwijfeld met andere ogen naar hem kijken. Het zuurst aan dit hele verhaal is dat Yvonne juist op de dag voor zijn huwelijk met Caroline naar buiten kwam met al die verhalen over hem. En op de dag zelf…

De sterjournaliste van tijdschrift Weekend vraagt hem nu op de man af wat hij van al die juice van Yvonne vindt: “Tot slot, Yvonne Coldeweijer heeft rondom je huwelijksdag geruchten naar buiten gebracht dat jij vreemd zou zijn gegaan terwijl je met Caroline was. Heeft dat impact op jou gehad tijdens jullie grote dag?”

Intiemer

Jan komt daarop met een wel héél merkwaardig antwoord. “Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt. Want alles wat Caroline en ik in het verleden met elkaar hebben meegemaakt, heeft ons uiteindelijk tot onze trouwdag gebracht.”

Het hele trouwfeest had iets ongemakkelijks, omdat ook Nick & Simon daar aanwezig waren. En ook over hen had Yvonne op diezelfde dag een hoop dirt verspreid. Net als over Jan Smit, maar hij was er niet. Waarom eigenlijk? “Hij moest naar Marbella voor zijn nieuwe woning.”

Grote klok

Jan vindt zijn tweede huis belangrijker dan het huwelijk van zijn boezemvriend? “Ik ben ook pas twee weken geleden iedereen gaan uitnodigen, omdat we het niet aan de grote klok wilden hangen of het uitbundig wilden vieren. Dat komt later, met ons huwelijksfeest in Toscane. Wanneer dat precies is, weet ik nog niet, maar het zit in de pijpleiding.”

Tot een paar weken geleden wist geen van zijn vrienden van de trouwerij, aldus Jan. “En Jan had woensdag de sleuteloverdracht in Spanje, en kon daar niet onderuit – tot zijn grote spijt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Dulles zegt dat hij Yvonne Coldeweijer dankbaar is. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen