Jan Dulles komt als pulp uit Yvonne’s citruspers: ‘Megacheater!’

Jan Dulles kan maar beter dekking zoeken, want hij wordt te grazen genomen door Yvonne Coldeweijer. De juicediva zaagt aan het imago van de zanger en het ziet er niet best uit.

Yvonne Coldeweijer en Jan Dulles © YouTube, Instagram

De nachtmerries van BN’ers hebben tegenwoordig één grote overeenkomst: er komen witte lettertjes op een roze achtergrond in voor. De Volendamse zanger Jan Dulles ziet die nachtmerrie vandaag uitkomen: hij is flink aan de beurt op het beruchte en zeer invloedrijke juicekanaal van sapkoningin Yvonne Coldeweijer.

Megacheater

Jan is de zoveelste ster die door Yvonne wordt neergezet als een schuinsmarcheerder. “Over deze juice ben ik echt in shock, aangezien ze samen zo veel hebben meegemaakt. 😢”, schrijft ze. “Ik had hem bijna op het lijstje met Frans gezet, maar OMG, er gaat weer een wereld voor me open.”

Ze vervolgt: “Jan Dulles (oftewel Jan Keuken) is blijkbaar echt een megacheater. En Caroline is hier al diverse keren achtergekomen! Afgelopen zomer nam Jan contact op met een meid met wie hij eerder een affaire had gehad. Twee dagen later kwam Caroline hierachter en heeft contact opgenomen met die meid.”

Vuile leugenaar

Caroline, die al op haar veertiende fan was van de 3JS en pas later een relatie kreeg met Jan, wilde screenshots hebben van die meid, weet Yvonne. “De meid geeft aan dat ze dit heeft verwijderd. Caroline geeft aan dat ze het gerust kan sturen omdat zij en Jan uit elkaar zijn (SHOCKING 😳).”

Als de dame in kwestie vertelt wat er besproken is, stuurt Caroline haar, volgens Yvonne: “Hij is een vuile leugenaar. Ik heb hier geen zin meer in. Genoeg meegemaakt.”

Selfie met Jan

Heel triest, vindt Yvonne. “Wauwwww. De hoeveelste keer is het eigenlijk dat zij erachter komt dat hij haar bedriegt? Op haar Insta is te zien dat ze bij haar ouders is. Maar wat gebeurt er dan? Drie dagen later post ze weer een selfie met Jan! Gezellige date night, meid? 🤦‍♀️ Ook een manier om je leven te leiden. 👍”

Mel Jonk, de zangeres van Mell & Vintage Future die momenteel te zien is in Beste Zangers, is volgens Yvonne een van Jans minaressen. “Volendammers weten eigenlijk alles. 😂 En dan bij de visboer elkaar tegenkomen en net doen of je niks weet. Next level gossip town. 😂”

Instagram

Jan en Caroline vieren de opening van een nieuwe tube Prodent:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Jan Dulles inderdaad een megacheater is, had u dit dan achter hem gezocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen