Guido Weijers nog niet veilig: ‘Ik zorg wel dat het blijft plakken’

Guido Weijers hoeft niet te denken dat hij op een gegeven moment aan haar aandacht ontsnapt, waarschuwt sapsmijter Yvonne Coldeweijer. “Ik zorg wel dat het blijft plakken.”

Guido Weijers en Yvonne Coldeweijer © SBS, RTL

Het is nu drieënhalve maand geleden dat Yvonne Coldeweijer met pittige verdachtmakingen aan het adres van Guido Weijers naar buiten kwam. De juicehyena kondigde een groot juice-onderzoek aan na het ontvangen van alarmerende geluiden vanuit spionnen. Ze heeft een reactie gevraagd aan de cabaretier, maar hij blijft maar zwijgen.

Guido slaat dood

Yvonne vindt Guido een ‘vuile hond‘, maar ze vindt het tegenwoordig lastig om juice te brengen als het lijdend voorwerp niet wil reageren. Toch hoeft de cabaretier niet te denken dat hij er op deze manier mee weg komt, zegt ze nu.

Toch is dit wel iets waar Yvonne mee worstelt, geeft ze aan in de nieuwste aflevering van haar Juice Show. “Zoals je weet gooi ik wel eens wat op. Als het dood slaat, dan ga ik niet door. Heel eerlijk: Guido Weijers slaat dood. Niemand reageert als ik daar iets over zeg. Het pakt gewoon niet. Het blijft niet plakken.”

‘Ik skip het niet’

Is de juice over Guido misschien gewoon niet waar? “Daar gaat het niet om. Als ik dingen tease of dingen opgooi, meestal heeft dat best wel veel effect. Nou zal het voor Guido Weijers ook wel heel veel effect hebben persoonlijk. En ik ga jou niet hier zeggen dat ik hem ga skippen omdat het niet blijft plakken.”

Yvonne is vastberaden om op een gegeven moment met de juice over Guido naar buiten te komen. “Ik zorg wel dat het blijft plakken. Komt goed. Maar… Het is ja… Mensen vinden Guido Weijers niet zo heel boeiend ofzo.”

‘Net niks meer’

Is Guido dan eigenlijk misschien helemaal geen A-ster? Co-host Mark Koster: “Is dat een soort net niks meer? Een keer per jaar oudejaars en voor de rest, that’s it? Is dat het? Is het oude media?”

Yvonne: “Nee hoor, dat maakt niet uit. Marco Borsato is ook oude media. Is best wel on top of mind. Nee, Guido is het gewoon altijd net niet geweest, denk ik. Maar goed, he is not safe. Je moet ook dingen brengen, ook al is er minder animo voor. Als jij vindt dat je dat wil vertellen, moet je dat doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Guido Weijers-juice op straat gooien, ook als hij niet wil reageren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen