‘Jan Smit en Welmoed Sijtsma stout geweest bij tv-opnames NPO’

Jan Smit wordt door de beruchte Yvonne Coldeweijer in één klap beschuldigd van affaires met drie bekende vrouwen. De blonde Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma is daar een van…

Welmoed Sijtsma en Jan Smit © NPO

We hebben ze gisteren overal voorbij zien komen: de beelden van de 2,2 miljoen liter rode wijn die door de straten van een Portugees dorp vloeit na het barsten van de opslagtanks. Hetzelfde gebeurt een beetje vandaag, maar dan in de woonplaats van Yvonne Coldeweijer. Heel Muiden verdrinkt inmiddels in het sap dat uit haar Starbucks-beker spuit.

Welmoed Stoutsma

Yvonne neemt op haar juicekanaal flink wat Volendamse BN’ers onder vuur en ook de grootste ster uit het dorp wordt niet gespaard: Jan Smit. Hij wordt in een klap beschuldigd van affaires met drie bekende vrouwen: Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel en de zo keurig ogende Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma.

Hoe zit dat precies? “Herinner je je Jan zijn burn-out nog van een paar jaar geleden? Na wat ik nou toch allemaal heb gehoord, kan ik me de burn-out wel voorstellen. Deze man is drukkk 😂”, schrijft ze.

Hard getraind

Jan en Welmoed deden vier jaar geleden mee aan de NPO-show De IJzersterkste. “Wat hem zogenaamd de das om had gedaan was die schaatsshow bij AvroTros, waar hij een duo vormde met Welmoed Sijtsma. Je weet wel, die van Op1. Want oh, wat hadden ze daar toch hard getraind. 👀”

Ze vervolgt: “Welmoed had al honderd jaar verkering met haar high school lover, maar blijkbaar was het vlammetje al een tijdje uitgedoofd. Jan en Welmoed trainden zeer intensief voor het schaatsprogramma, maar ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden… Sorry, inkoppertje. 😂”

Relatiebreuk

Wat er daarna gebeurde zegt volgens Yvonne meer dan genoeg. “Vlak daarna kondigde Jan zijn burn-out aan en maakte Welmoed het uit met haar vriend… 👀”

Hoe het zit met Jans andere vermeende affaires, kunt u lezen bij Yvonne. Eén opvallende overeenkomst: het zou allemaal zijn gebeurd rondom tv-opnames. In het geval van Bridget betrof het De Zomer Voorbij, in het geval van Maan zou het zijn gebeurd bij Beste Zangers.

Als autocues toch eens konden praten…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Smit wordt in één keer beschuldigd van vreemdgaan met drie BN'er-vrouwen. Wie is de leukste?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen