Jan Smit vindt Aran Bade rellerig: ‘Hij wil iets creëren dat er niet is’

Jan Smit vindt dat Aran Bade echt heel erg rellerig bezig is. Volgens zijn manager probeert de RTL Boulevard-verslaggever iets te creëren dat er niet is. “Dit is nutteloze publiciteit.”

Jan Smit en Aran Bade © RTL

Het is een publiek geheim dat Jan Smit helemaal overhoop lag met de vorige selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. Hij was namelijk als enige fel tegen de inzending van het vals zingende stelletje Mia & Dion. Nu heeft hij geruisloos zijn complete vertrek bij het liedjesfestijn bekendgemaakt, dus ook als commentator. En dat is vreemd.

Heel naar interview

Aran Bade, sterverslaggever van RTL Boulevard, vindt het echt onzin dat Jan zijn vertrek als commentator koppelt aan zijn nieuwe wekelijkse radioprogramma. Net of hij dat niet had kunnen maken als hij Songfestival-commentator was gebleven. Daar zit dus iets achter en om dat te illustreren heeft Aran iets heel vals gedaan.

Wat heeft Aran gedaan? Hij heeft na acht maanden een heel naar interview van hem met Jan op de buis geknald. Het is eerder nooit uitgezonden om de volkszanger tegen zichzelf in bescherming te nemen, maar nu is de tijd rijp omdat het iets zegt over zijn Songfestival-exit, aldus Aran. Jan doet namelijk héél gemeen als hij naar het liedjesfestijn gevraagd wordt.

Beetje geïrriteerd

Telegraaf-sterverslaggever Jordi Versteegden verbaast zich over de beelden. “Hij raakt een beetje geïrriteerd”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Privé-baas Evert Santegoeds: “Ja, dat vind ik ook wel leuk. Dat zou ik ook zijn bij die man met z’n oranje plofkop. Eh, plofkap bedoel ik (hij bedoelt plopkap, red.). Nou ja, concurrent van Shownieuws… Ze doen altijd zo naar over ons. Ik vind het wel leuk dat hij gewoon eerlijk reageert.”

Nutteloze publiciteit

Wat vindt de manager van Jan ervan? Die zegt tegen Jordi: “Jan heeft het een jaar of tien met plezier gedaan dat Songfestival, maar op een bepaald moment is het dan ook leuk geweest. Aran probeert iets te creëren dat er niet is en Jan zat niet te wachten op nutteloze publiciteit.”

Evert tot slot: “Wanneer het dan leuk is geweest weet ik ook niet, want ik vond het altijd het slechtste dat Jan Smit deed in zijn carrière.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jan Smit in het echt een leuke man is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen