Pijnlijk: SBS 6 haalt Jamie Trenité na twee afleveringen van de buis

Ontzettend pijnlijk: SBS 6 haalt Jamie Trenité al na twee afleveringen van zijn wandelprogramma van de buis. Er keek namelijk geen hond naar. “Oef, dit is wel echt een teleurstelling.”

Jamie Trenité © Wessel de Groot

Het is van A tot Z ongelooflijk pijnlijk voor Jamie Trenité: SBS 6 is volgens Britt Dekker echt een héle rits presentatoren afgegaan om iemand te vinden die de nieuwe wandelshow van de zender wilde presenteren, maar werkelijk íedereen zei nee. Er was gewoon geen ster te vinden die geloofde in dit format. En toen kwamen ze bij Jamie uit

Jamie van de buis

Jamie hoopt nog altijd een A-ster te worden en zei direct ja. En dat levert hem nu een megaflop op: You Never Walk Alone verdwijnt na twee afleveringen van de buis. Nou ja, het wordt verplaatst naar zondagavond om 23.55 uur, maar het komt ongeveer op hetzelfde neer.

Televisieprofessor Tina Nijkamp schrijft op haar analysekanaal: “Oef. Zie zojuist in het schema dat You Never Walk Alone vanaf aanstaande zondag naar de nacht is verbannen op SBS 6. Wat een teleurstelling voor SBS 6, het team en ook voor Jamie Trenité. Maar dit zat er dik in helaas. Met nog geen 300 duizend kijkers zondag.”

Formatprobleem

Tina vond het format van Jamie’s wandelshow heel erg slecht. “Grootste formatprobleem van You Never Walk Alone?
Het gaat alleen maar over de kandidaten, geen enkele info (à la route-tv) over de route, de Kastelenroute. Ook nog eens een hele interessante route vol geschiedenis. Zonde. Helaas te opgejaagde teksten ook.”

SBS 6 gaat nu in plaats van Jamie het standaard opvullertje Het Roer Om uitzenden. Het is het tweede programma in korte tijd dat van prime time wordt afgehaald. RTL 4 deed dat onlangs al met Samen Uit Samen Thuis.

Kapotgeschreven

Jamie’s tv-show was al kapotgeschreven door Angela de Jong. “Het is knap hoe SBS 6 en Talpa een tv-programma hebben kunnen bedenken dat de meest onschuldige hobby die er is volledig kapotmaakt. Maar dan ook volledig. Alles wat wandelen zo leuk en tv-geniek maakt, is er met feilloze precisie uitgesloopt”, sneerde ze in het AD.

“Wandelen is opeens een wedstrijd geworden, waar een fikse geldprijs mee te verdienen valt, als je maar net iets sneller bent dan de rest en op een sluwe manier je concurrenten wegstemt. En dat noemen ze dan hilarisch genoeg You Never Walk Alone.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Jamie Trenité een tv-talent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen