Bridget Maasland begrijpt niets van boze Hans Klok: ‘Bel me dan!’

Bridget Maasland begrijpt er helemaal niets van dat Hans Klok haar heeft uitgescholden voor een ‘schaamteloos k*twijf’ en een ‘mormel’. “Als je zo’n probleem hebt met mij, bel dan op.”

Hans Klok en Bridget Maasland © SBS, RTL

De keren dat Hans Klok in het openbaar heeft uitgehaald naar Bridget Maasland zijn inmiddels niet meer op twee handen te tellen. De manier waarop zij is omgegaan met zijn overleden assistent Nathalie Hoop steekt hem nog altijd. Zij had een relatie met de ex van Bridget en was daarmee ook de bonusmoeder van haar zoontje Mees.

Vuilspuiterij

Hans ging twee weken geleden echter wel héél erg tekeer. Hij begon Bridget onder een of andere Instagram-post uit te schelden voor ‘schaamteloos k*twijf‘ en een ‘mormel’. En niet in één berichtje… Nee, hij plaatste tálloze haatreacties. De goochelaar had natuurlijk ‘een derde persoon‘ de schuld kunnen geven, maar hij steekt de hand in eigen boezem.

Niemand minder dan Bridget zelf heeft Hans na zijn vuilspuiterij een berichtje gestuurd, vertelt hij in de nieuwste Weekend. “Ik kreeg een berichtje van Bridget met: ‘Als je zo’n probleem hebt met mij, waarom bel je me dan niet op?’ Het was een alleraardigst bericht.”

Strijdbijl

Wat heeft Hans teruggestuurd? “Ik heb meteen gereageerd met: ‘Excuus, dit was een lage actie. Laten we de strijdbijl begraven. En wees niet bang, ik heb niks over je geschreven in mijn boek.’ Daarop stuurde ze: ‘Graag, dank. Groet!'”

Heeft Hans dan besloten om Bridget uit zijn aanstaande schandaalboek te halen? “Er staat alleen in dat ze de moeder van Mees is, de stiefzoon van Nathalie. Dat verhaal, dat Bridget Nathalie niet heel netjes heeft behandeld tijdens haar ziekteperiode, heb ik eruit gehaald, want die vete moet maar een keer stoppen.”

Grappig bedoeld

Hans baalt er achteraf gezien wel een beetje van. “Ik heb er wel spijt van. Het was toch een beetje ordinair iemand onderuit halen. Ik had me niet moeten verlagen tot zulke lage acties, dat is niet goed.”

Hij besluit: “Ik kan het niet meer terugdraaien, het was niet oké. Maar we hoeven ook niet met elkaar op vakantie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hans Klok heeft besloten om de strijdbijl met Bridget Maasland te begraven. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen