Hans Klok scheldt Bridget Maasland he-le-maal verrot: ‘Oud k*twijf!’

Bridget Maasland is al talloze keren aangepakt door Hans Klok, maar zo extreem als nu is hij nog nóóit losgegaan op de RTL Boulevard-ster. “Dat k*twijf is schaamteloos. Het is een mormel!”

Bridget Maasland en Hans Klok © NPO

Het getier op Bridget Maasland begint nu echt een beetje negatief af te stralen op Hans Klok. Voor een buitenstaander is het weliswaar aannemelijk geworden dat Bridget zich niet echt correct heeft gedragen tegen de overleden bonusmoeder van haar zoontje, maar om haar daar nou steeds publiekelijk voor uit te schelden? Heel chic is het in elk geval niet van Hans.

Misdragende Bridget

Hans stelt dat Bridget zich op een gruwelijke manier heeft misdragen tegen Nathalie Hoop, die jarenlang zijn goochel-assistent was. Nathalie had tot haar tragische overlijden – ze werd slechts 43 jaar – een liefdesrelatie met Pepijn Padberg, de ex van Bridget en de vader van haar zoontje Mees. Het is helaas nooit een harmonieuze modern family geworden.

Tijdens het ziekbed van Nathalie – ze werd getroffen door kanker – haalde Hans voor het eerst keihard uit naar Bridget, omdat ze nooit medeleven zou hebben getoond. Op de dag van het overlijden van Nathalie plaatste Bridget een aankondiging van haar programma Hotter Than My Daughter op Instagram. Dat leidde tot zéér forse kritiek.

Hans gaat los

Door de jaren heen heeft Hans al flink wat verbale tikken uitgedeeld aan Bridget, maar nog nooit is hij zo tekeergegaan als nu. Kennelijk was er drank in de man, want álle remmen gaan los onder een Instagram-post met een oud fragment van Bridget als presentatrice van De Zwakste Schakel. Daarin haalt ze uit naar een kandidate die er wat ouder uitziet.

Douwe Bob schrijf onder die post: “Ze is zelf ook niet nieuw.”

Hans vervolgens: “Oud mokkel is het!”

Teksten oplezen

Als iemand opmerkt dat Bridget denkt dat ze alles is, zegt Hans: “Ze kan teksten oplezen op een scherm. Wat doet ze zelf? Beetje teksten oplezen. Een goeie timmerman is goud waard.”

Ene Waas: “Wat een tut. Ze kunnen niet allemaal plastic surgery en botox veroorloven. Zo’n opmerking is gewoon niet beleefd.”

Hans: “Precies! (…) Schaamteloos, het is ook echt een mormel!”

Als Diva Mayday opmerkt dat die kandidate er inderdaad wat belegen uitziet, zegt Hans: “Maar dat dat k*twijf dat zegt is pas echt schaamteloos!”

Hans reageert

Zo, dat moet Hans hebben opgelucht. Maar ehh, gáát het een beetje? Shownieuws vraagt het hem. “Ja, dat was misschien niet handig, maar… Nou, goed, dat is klaar, weet je. Het zat mij toen hoog, ja. Maar ik heb nooit haar kant van het verhaal ook gehoord, hè? Ik heb haar nooit gesproken. Ik heb het alleen altijd van Nathalie gehoord en die kant geloof ik.”

Hans stipt Bridgets gedrag tegen Nathalie ook aan in zijn boek dat in september uitkomt. “Bridget heeft heel lelijke dingen gezegd. Die mails heb ik gewoon, maar dat gaat niet in mijn boek. Zij is wel een goede moeder van Mees en dat respecteer ik. Ze hoeft niet bang te zijn, want het echte verhaal wordt nooit geschreven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hans Klok scheldt Bridget Maasland online helemaal verrot. Onprofessioneel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen