‘Leontine Ruiters gooit roer radicaal om, gaat Viola Holt achterna’

Hartstikke leuk: Leontine Ruiters heeft een nieuwe hobby gevonden die ze goed kan combineren met haar uitslaaphobby: reiki, een soort meditatie voor gevorderden. “Viola achterna!”

Viola Holt en Leontine Ruiters © Facebook, Instagram

BN’ers die uit de gratie zijn geraakt belanden vaak in een soort oneindige tunnel van leegheid. Na het ruiken aan het sterrendom voelen ze zich doorgaans te goed om nog ‘gewoon’ werk te gaan doen en dan wordt het toch lastig om je tijd in te vullen met iets relevants. Zo schijnt Leontine Ruiters tegenwoordig elke dag tot 13.00 uur in bed te liggen.

Reiki Ruiters

Gelukkig heeft Leontine een hobby gevonden die ze daar goed mee kan combineren: reiki, iets met energiebanen, nadi’s en chakra’s. Oftewel: hartstikke leuk als je net iets te veel tijd om handen hebt.

Leontine heeft nu haar reiki-2-diploma gehaald, een soort zwemdiploma B maar dan om te blijven dobberen in je spirituele kanaal. “Nóg meer connectie en verbinding met mezelf, voelen ipv denken, meer in mijn lijf dan in mijn hoofd én in contact staan met mijn intuïtie. Wat een reis, wat een groot cadeau 🙏🏼”, schrijft ze op Insta.

In balans met jezelf

Haar eerste reiki-diploma haalde Leontine vorig jaar al. “Het was een bijzondere en prachtige dag waarin ik leerde dat reiki het doorgeven van universele energie is en je door reiki te beoefenen weer in balans kan komen met jezelf.”

Er wordt op sociale media enigszins sceptisch gereageerd op de nieuwe hobby van Leontine, omdat de associatie met ‘Reiki Master’ Viola Holt natuurlijk voor de hand ligt en iedereen inmiddels weet hoe het met haar is afgelopen…

Roer radicaal om

De bekende twitfluencer Mies reageert cynisch. “Leontine Borsato gooit het roer radicaal om: ze denkt niet meer, maar voelt”, schrijft ze.

AD-verslaggever Jeffrey Stevens: “‘Wat een groot kado.’ Leontine Borsato behaalt niveau 2 van de cursus energetische luchtmassage. Nog even en ze kan zich meten met meester-wapperaar Viola Holt!”

En mevrouw Catherine: “Een Reiki-kneus helpen om nog meer waardeloze Reiki-cursussen te verkopen door je naam en foto ter beschikking te stellen. Toch sneu als je zo je geld moet verdienen. 🙄🥴 De schaamte voorbij!”

Instagram

Leontine over haar reikihobby:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers en hun zweefhobby's: interessante materie of gewoon te veel tijd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen