Tino Martin-basher zorgt voor onbegrip: ‘Voorportaal van de hél?!’

Tino Martin, door boze tongen ook wel Tino Martini genoemd, zorgt voor een fittie op Twitter. Een bekende tv-producent heeft zijn concert neergesabeld en daar is een radio-dj pissig over.

Tino Martin en Wouter van der Goes © RTL, Roland J. Reinders

Het is echt niet meer te volgen: er duiken nu al twee jaar continu filmpjes op van Tino Martin die zijn liedjes met dubbele tong zingt, hij ontkent dan elke keer met klem dat het iets te maken heeft met drank en nu staat er een Videoland-docu online waarin er tóch een drankprobleem aan bod komt. Maar dat probleem lijkt hij zelf niet helemaal te erkennen.

Voorportaal van hel

Hoe dan ook: als hij níet dronken is, is die muziek van Tino volgens de bekende tv-producent Marc Dik (maker van onder meer De Slimste Mens en Over Mijn Lijk) óók niet te pruimen.

Marc keek afgelopen weekend even naar het episch slecht bekeken concert van Tino en daarna twitterde hij iets heel vals, namelijk: “Tino Martin in concert op RTL 4. Een voorportaal van de hel.”

Inmiddels heeft hij die tweet verwijderd, maar de Twitter-fittie daaronder is nog wél terug te vinden.

‘Begrijp er níets van’

Gewoon een prima random sneer van Marc, maar NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes slaat er echt he-le-maal op aan. Die vindt het gewoon heel erg vals van de tv-maker. Hij schrijft: “Ik begrijp echt niets van de drang om dat even lekker uit te spreken? Van wie krijg je schouderklopjes?”

Het is volgens Wouter gewoon onnodig om zoiets te schrijven. “Ik heb niets met harde metal-muziek bijvoorbeeld. Prima, jammer voor mij. Waarom zou ik dat dan afzeiken als ik weet dat een grote groep daar wél van geniet? Vind dat raar…”

Waarschuwen

Marc vindt dat Wouter een beetje overdrijft en antwoordt sarcastisch: “Nee, ik vind het echt dat we mensen moeten waarschuwen tegen Tino Martin. Ook jij Wouter.”

Wouter: “Er zijn grotere problemen in de wereld maar ik vind dat raar. Het gaat over iemand. Die net als jij en ik tussen alle uitdagingen en onzekerheden door zijn ding zo goed mogelijk tracht te doen. En die nu al half op de grond ligt. Dus waarom?? That’s all! Mooie dag.”

‘Dát is pas vals’

Ene mevrouw Mirjan springt in de bres voor Marc. Zij vindt dat Wouter de verkeerde man aanpakt. “Persoonlijk vind ik het repertoire van Tino Martin ook niks maar wat kwalijker is dat Tino al jaren de techniek of anderen de schuld geeft van zijn valse ‘zangkunsten’. Dat is pas vals.”

Arme Tino. Die gooit er ondertussen in Vinkeveen maar weer een shot sambuca in. Proost!

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen