‘André Hazes jr. en Vladimir Poetin verdwijnen langzaam van toneel’

André Hazes jr. en Vladimir Poetin zullen tijdens de tweede helft van 2023 van het toneel verdwijnen. De eerste geleidelijk, de tweede plotsklaps. Dat stelt het medium Liesbeth van Dijk.

André Hazes jr. en Vladimir Poetin © RTL, NPO

Liesbeth van Dijk, de meest gerenommeerde paranormaal begaafde vrouw van ons land, komt met een aantal bijzondere voorspellingen over de tweede helft van 2023. Het medium, dat advies geeft aan vermogende mannen als Harry Mens en John de Mol, stelt dat twee beroemde heren van het toneel verdwijnen.

‘Poetin verdwijnt’

Eén van hen is dus de Russische president Vladimir Poetin. “Ik zie hem nog steeds van het toneel verdwijnen en dan durf ik best wel te zeggen dat het dit jaar gebeurt. Dat gaat echt gebeuren dit jaar. Hij verdwijnt opeens van het toneel”, vertelt ze in een video-interview met De Telegraaf.

Ze vervolgt: “Dat is zo grappig. Dat de hele wereld gaat zoeken van: waar is Poetin? Waar is Poetin? Maar hij heeft al lang een ontsnappingsplan.”

‘André ook’

Ook André Hazes jr. zal steeds minder de headlines gaan beheersen, stelt Liesbeth. “Marco Borsato wordt in ere hersteld, maar André Hazes jr. zie ik heel langzaam van het toneel verdwijnen.”

De interviewer van dienst: “Zoals Poetin?”

Liesbeth: “Hahahaha. Ja, en Biden wordt ook vervangen.”

Matthijs terug?

En hoe zit het met Matthijs van Nieuwkerk? Keert hij terug op tv? “Ik zou het heel moedig van hem vinden. Ik twijfel heel erg. Ik voel zijn geest, zijn spirit, ik voel hem nog niet. Nee, ik heb wel sterk het gevoel dat hij eenmalig komt praten over waarom hij de lat zo hoog heeft gelegd.”

Tot slot laat ze weten te vrezen voor een aanslag op de Canal Parade tijdens de Gay Pride volgende maand in Amsterdam. “Ik wil niet dat de Gay Pride niemand krijgt en dat de mensen naar me luisteren, maar ik maak me wel wat zorgen over een aanslag. Een aanslag kan ook zijn dat er een paar mensen worden neergestoken.”

Fragment

Liesbeth doet voorspellingen:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen