Yvonne Coldeweijer vindt Tino Martin ongeloofwaardig: ‘Clown!’

Yvonne Coldeweijer vindt Tino Martin een volstrekt ongeloofwaardig figuur. De zanger heeft na een lange periode van ontkennen alsnog zijn drankprobleem bevestigd. “Je bent een clown!”

Tino Martin en Yvonne Coldeweijer © RTL

Tino Martin noemde de beweringen van Yvonne Coldeweijer over zijn dronken optredens ‘pertinent onjuist‘, maar acht maanden later komt hij nu opeens met een hele Videoland-documentaire over zijn drankprobleem. Het draagt niet bij aan de geloofwaardigheid van BN’ers, die alles ontkennen, maar die als puntje bij paaltje komt leugenaars blijken.

Pertinent onjuist

Je kunt ergens omheen praten óf glashard liegen: dat laatste is wat Tino afgelopen november deed. Hij schreef: “Lieve mensen, er gaan berichten rond waarin beweerd wordt dat ik in kennelijke toestand op het podium heb gestaan. Ik wil alleen wel écht de grens trekken wanneer er bewust verhalen gecreëerd worden die absoluut niet gebeurd zijn.”

Hij riep heel hard een ‘professionele’ artiest te zijn en beweerde dat Yvonne een leugenaar is. “De organisator van het evenement heeft inmiddels ook aan mijn management nogmaals bevestigd dat de beweringen van Life of Yvonne ‘pertinent onjuist’ zijn. (…) Weet dat het op dit moment juist ontzettend goed me gaat.”

Wat zegt Yvonne nu?

Hoe kijkt Yvonne terug op die ontkenning nu Tino onthult dat hij wel degelijk een alcoholprobleem heeft? “Er zijn nog steeds altijd mensen die op tilt slaan, zodra een BN’er mij publiekelijk beticht van leugens. Want als hij of zij het zelf ontkent, ja dan klinkt het ineens weer geloofwaardig 🙄”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Het is niet geloofwaardig. BN’ers liegen voor hun eigen gewin. Het zijn stuk voor stuk narcisten en ze hebben allemaal issues. Zodra ze er een geld mee kunnen verdienen en hun geheim kunnen verkopen aan een docu, willen ze ineens wél de waarheid vertellen. BN’ers zijn clowns. Tino, je bent een clown. 🤦‍♀️”

‘Door hem gelogen’

Een volger van Yvonne merkt op: “Wat ik dan niet begrijp is waarom de organisator dit verhaal ontkracht. Die hebben ook gezegd dat hij nuchter op het podium stond.”

Yvonne daarop: “Dat is door hem gelogen. Organisatie heeft er later nog een heel issue van gemaakt en geld teruggevraagd. Niet gekregen of course.”

Puur voor marketing

Het juicekanaal Juice Channel vindt het typerend dat Tino alles uit de doeken doet in een documentaire op Videoland. “Dat hij dit via zijn Videoland-documentaire doet geeft ons het gevoel dat het puur voor de marketing is.”

De Tino-docu komt aanstaande zaterdag uit op Videoland.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Tino Martin inderdaad een clown?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen