Yvonne Coldeweijer giert om Matthijs van Nieuwkerk-blunder Story

Yvonne Coldeweijer vindt de Matthijs van Nieuwkerk-blunder van weekblad Story hilarisch. “Ze hebben het niet gebracht omdat ze onkundig waren! Ja, weet je, Story is zó slecht…”

Guido den Aantrekker, Yvonne Coldeweijer, Matthijs van Nieuwkerk en Jelleke van Rijsoort © SBS, Instagram, NPO, RTL

Het is Angela de Jong die onlangs de primeur had van de reparatiegesprekken die Matthijs van Nieuwkerk achter de schermen voert, onder anderen met zijn oud-visagiste Jelleke van Rijsoort. Het schudde de Story wakker: is Jelleke niet de vrouw die ze een half jaar geleden al met Matthijs hebben gefotografeerd tijdens een wandeling buiten? Ja, inderdaad…

‘Ze wisten het niet!’

De Story had een half jaar geleden dus al de primeur kunnen hebben, maar herkende Jelleke toen niet. Een behoorlijke blunder, omdat ze toen net op televisie was geweest met een groot interview bij Beau van Erven Dorens. Nu heeft hoofdredacteur Guido den Aantrekker de foto’s alsnog gepubliceerd en doet hij net of Angela oud nieuws heeft.

Mark Koster brengt het ter sprake in de podcast De Juice Show: “Ja, ze hebben het niet gebracht omdat ze die vrouw niet kenden en hij niet aan haar zat of iets deed.”

Zijn co-host Yvonne Coldeweijer daarop: “Ze wisten niet dat zij die visagiste was dan?!”

Amateuristisch

Mark vindt het ongelooflijk. “Nee. Dat is trouwens wel heel slecht hè?”

Yvonne: “Dan hebben ze het niet gebracht omdat ze onkundig waren. Anders hadden ze het al lang gebracht.”

Mark: “Dat klopt. Die vrouw had trouwens in het openbaar alles al verteld. Haar naam was ook bekend.”

Yvonne: “Ja, dat is heel gek. Ja, dat is echt heel amateuristisch. Wat slecht.”

Mark: “Wat slecht.”

‘Story is zó slecht’

Yvonne is absoluut niet onder de indruk van Guido en zijn blad. “Ja, weet je, Story is zó slecht. Die zijn zó slecht. Wat ze nou ook weer hebben gedaan… Ze hebben dus Marco met zijn Porsche gefotografeerd op de oprit van ‘Leo’. Alsof het nieuws is!”

Mark: “Jij bent eigenlijk ook de dubbelchecker van de Story.”

Yvonne: “Story zit mijn juice gewoon te herkauwen. Die pakt gewoon iets van mij van acht maanden geleden en dan doen ze net of het nieuws is! Maar verbinden daar dan ook nog de verkeerde conclusie aan.”

Mark: “Dat is nog veel erger, Yvonne!”

‘Héél uitgekauwd’

Leontine Ruiters blijkt inmiddels weer samen met miljonair John Huiberts, maar Story denkt door die foto’s dat ze weer met Marco is. “Iets van acht maanden geleden ofzo, tóen hadden we nog zoiets van: is het nou wel of niet een break? (…) Toen kreeg ik ook wel eens een fotootje van een Porsche op de oprit. Die heb ik ook wel eens gepost.”

De juicekoningin vervolgt: “Maar op een gegeven moment was wel heel duidelijk dat het over was, want Leo ging door met John. Uit Waalwijk. Jezus, Guido. Ik snap dat dit allemaal een beetje moeilijk bijhouden is hoor. Maar dit is wel héél erg uitgekauwd…”

Nee, met Guido heeft Yvonne he-le-maal niets. “Ja, als ik toch moet kiezen: Evert (Santegoeds, red.) is accurater in zijn juice dan Guido, hè? Evert heeft vaak dezelfde waarheid net als ik.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen