‘Matthijs van Nieuwkerk wil niet meer dat Özcan Akyol hem trouwt’

Matthijs van Nieuwkerk wil niet meer dat Özcan Akyol hem in de echt verbindt na het hoogverraad dat hij heeft gepleegd, meldt een goed ingevoerde spion aan Story. “De kans is nihil.”

Özcan Akyol en Matthijs van Nieuwkerk © SBS

Het heeft er alle schijn van dat Matthijs van Nieuwkerk deze lente in het huwelijksbootje stapt met zijn trouwe metgezel Martha Riemsma. Ze hoopte via hem bij de televisie terecht te komen, maar kon nooit vermoeden dat hij opeens een persona non grata zou worden. Toch is ze hem trouw gebleven; samen vluchtten ze onlangs naar Parijs.

In de echt

Matthijs’ voorgenomen huwelijk met zijn zestien jaar jongere vriendin lekte een half jaar geleden uit via Story: “Het aanstaande huwelijk van Matthijs en Martha zal naar verluidt worden voltrokken in het romantische Raadhuis van Deventer, dat met het majestueuze bordes en fraaie interieur tot UNESCO-monument uitgeroepen is.”

De twee zijn samengebracht door cupido Özcan Akyol. Hij stelde haar in een kroeg voor aan Martha. “Het is nog niet formeel bevestigd, maar vermoedelijk zal schrijver, columnist en tv-presentator Özcan ‘Eus’ Akyol de twee ook officieus in de echt verbinden”, meldde de Story toen.

Van de baan

Nou, dat is na het hoogverraad van Özcan wel van de baan. Eus begon opeens overal te roepen dat er een brulfilmpje zou circuleren waarop Matthijs zich abnormaal gedraagt. Het was voor Jan Slagter zelfs reden om Matthijs óók kortstondig te laten vallen, totdat hij erachter kwam dat Eus gewoon onzin zat te kletsen.

Özcan zal het huwelijk niet meer voltrekken, meldt Story nu. “De kans dat dit gebeurt, is door de opmerkelijke tv-ontboezemingen van Eus tot praktisch nihil gereduceerd, menen ingewijden. Met zijn hartsvriend Eus verbrak hij alle banden na het pijnlijke hoogverraad.”

Update – Akyol laat in een reactie weten dat hij het filmpje niet zelf een brulfilmpje heeft genoemd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Özcan Akyol überhaupt nog welkom is op het huwelijk van Matthijs van Nieuwkerk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen