Patty Brard kritisch: ‘Rob Kemps, je mist eerste stapjes van je kind!’

Rob Kemps en zijn achtergronddanseres zetten flink de bloemetjes buiten in Parijs, terwijl thuis zijn bijna 1-jarige kindje de eerste stapjes zet. “Ongepast”, vindt Patty Brard het.

Patty Brard en Rob Kemps © SBS 6

Het imago van Rob Kemps ligt toch al in gruzelementen, dus het lijkt de gevallen SBS 6-presentator allemaal niets meer te schelen. Hij geniet volop van de achtergronddanseres waarvoor hij zijn gezin met jonge kinderen verliet en de héle wereld mag het weten. Ze hebben afgelopen week talloze stories over hun liefdestripje naar Parijs geplaatst.

‘Beetje ongepast’

Pijnlijk? Patty Brard vindt van wel. De ex-vriendin van Rob Kemps plaatste ondertussen namelijk hoe hun bijna 1-jarige kindje thuis de eerste stapjes zette. “Hartstikke leuk, alleen tegelijkertijd verscheen op de Instagram van zijn ex Miriam een filmpje dat een van hun kindjes, die nog net niet 1 jaar oud is, de eerste stapjes heeft gezet.”

Ze vervolgt aan de desk van Shownieuws: “Dat zijn toch wel van die momenten dat je als vader toch eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn en bij de moeder van je kind. Ik vind het dan eigenlijk toch wel een beetje ongepast dat hij dan…”

Memorabel

Collega Evert Santegoeds, sinds vorige week de nieuwe mediabestie van Peter Gillis, daarop: “Ja, maar dat is hij sowieso niet meer, bij de moeder van zijn kinderen.”

Patty: “Ja, maar ik bedoel: sowieso is hij er niet meer bij, maar je moet natuurlijk wel bij dat soort momenten, dat soort hoogtepunten zijn en die memorabele momenten kunnen vieren met de moeder van je kind en je kind.”

Tv-carrière voorbij?

Er wordt steeds vaker gespeculeerd over het einde van Robs tv-carrière. Zijn SBS-contract loopt begin volgend jaar al af. “Ik begreep van Rob Kemps dat hij heel graag een doorstart wil maken met Chansons, maar dan wel met Matthijs erbij”, merkte Sandra Schuurhof eergisteren op in hetzelfde Shownieuws.

Patty toen cynisch: “Maar ik snap ook wel dat Rob Kemps een doorstart wil maken met Chansons, want dat ehh, die… Dat contract beëindigt natuurlijk ehh… Wordt hier ook niet echt ehh…”

Oftewel: Patty denkt dat Rob eruit vliegt bij SBS 6. Hopelijk is die nieuwe griet het allemaal waard…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps zwiert met nieuwe liefje door Parijs, terwijl zijn baby thuis de eerste stapjes zet. Pijnlijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen